Προετοιμασία στο βουνό…

Από σήμερα (1/8) ο Ηρακλής περνά στην πραγματικότητα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του, στα 3-5 Πηγάδια. – Πρώτο φιλικό με Νάουσα, την Κυριακή (5/8).

Το πρώτο και προκαταρκτικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των «κυανολεύκων», το οποίο περιελάμβανε προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε.

Από σήμερα, 1η Αυγούστου, η ομάδα περνά στη… σκληρή πραγματικότητα της πιο εντατικής φάσης της προετοιμασίας της, αυτής του δευτέρου και βασικού σταδίου, η οποία θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας.

Η σημερινή αναχώρηση για το βουνό είναι πρωινή και η αποστολή θα παραμείνει εκεί, «βγάζοντας» ένα απαιτητικό πρόγραμμα εντατικών προπονήσεων και φιλικών αγώνων, μέχρι την Κυριακή 12 Αυγούστου.

Αναμένουν ενισχύσεις

Βεβαίως, οι επαφές για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, η οποία ακόμη διατηρεί ακόμη ελλιπές έμψυχο δυναμικό, θα συνεχιστούν και στο προσεχές διάστημα, με σκοπό, όποιος ποδοσφαιριστής αποκτάται, να παίρνει την άγουσα για τα 3-5 Πηγάδια και να ενσωματώνεται στο πρόγραμμα του ποδοσφαιρικού Ημίθεου.

Στόχος τεχνικής και διοικητικής ηγεσίας είναι, το αργότερο τις πρώτες μέρες της επανόδου της ομάδας στη Θεσσαλονίκη για τη διεξαγωγή του τρίτου και τελικού σταδίου της προετοιμασίας, (το οποίο θα περιλαμβάνει και πάλι προπονήσεις στη Μίκρα, αλλά και φιλικούς αγώνες), να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ, μέχρι και της τελευταίας προσθήκης ποδοσφαιριστή.

Πρώτο φιλικό με Νάουσα, την Κυριακή

Μια πρώτη εικόνα του αγωνιστικού υλικού, που έχει – μέχρι στιγμής – στη διάθεσή του ο Σπύρος Μπαξεβάνος, θα την αποκτήσει την ερχόμενη Κυριακή (5/8).

Συγκεκριμένα, στις 17:30, στο Δημοτικό Στάδιο Νάουσας, ο Ηρακλής θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι του ενόψει της σεζόν 2018-2019, αντιμετωπίζοντας τη Νάουσα, η οποία προετοιμάζεται να λάβει μέρος στο τοπικό πρωτάθλημα Ημαθίας, καθώς υποβιβάστηκε από τη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

 

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top