«Πακέτο» με τη χορηγία Μπαλτίδη, η επιστροφή του Παύλου

Εξέλιξη, την οποία προσδοκά η συντριπτική πλειοψηφία της «κυανόλευκης» κοινωνίας περιλαμβάνει η – εν αναμονή – συμφωνία για τη συγκεκριμένη χορηγική συνεργασία.

Ένα βήμα πριν την κάλυψη ενός – κρισιμότατου για τη λειτουργικότητα της νέας ΠΑΕ και του αγωνιστικού τμήματος – προαπαιτούμενου βρίσκεται η διοικητική ομάδα, η οποία «τρέχει» τα θέματα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Η προσέγγιση με την πλευρά Μπαλτίδη για σύναψη συμφωνίας κεντρικής χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία, την οποία εκείνη εκπροσωπεί (“Tip Bet”), θέτει νέα δεδομένα στην προοπτική των οικονομικών της υπό σύσταση «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Αυτό, καθώς, η συμφωνία, η οποία είναι πολύ κοντά στο να «κλείσει», θα εγγυηθεί – κατά ένα μεγάλο ποσοστό – την κάλυψη σημαντικού μέρους των αναγκών του Ημίθεου για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ιδίως ως προς το μέγιστο ζήτημα του αγωνιστικού μπάτζετ.

Θα πρόκειται για συνεργασία υπό καθεστώς «Μέγα Χορηγού», με την εταιρεία να προβάλλεται από το εμπρόσθιο μέρος της «κυανόλευκης» φανέλας, γεγονός, το οποίο θα αποφέρει σημαντικά έσοδα, προσφέροντας και τις λύσεις, που αναζητούνταν στον οικονομικό τομέα.

Παύλου παρόντος!

Παράλληλα, το χορηγικό project Μπαλτίδη είναι δεδομένο ότι θα περιλαμβάνει μία πολύ επιθυμητή (για τη συντριπτική πλειοψηφία της «κυανόλευκης» κοινωνίας) εξέλιξη, αυτή της ανάληψης των – κρισιμότατων για την αγωνιστική στελέχωση της ομάδας – καθηκόντων του τεχνικού διευθυντή από τον… μετρ του είδους, Παύλο Μυροφορίδη.

Αφενός μεν, βρίσκεται εν ισχύ η συνεργασία της πλευράς Μπαλτίδη με τον Παύλο Μυροφορίδη (ασχέτως αν δεν εφαρμόστηκε στο πλαίσιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα Πόντου), αφετέρου, μέσω της συγκεκριμένης χορηγικής συμφωνίας, ο Κοζανίτης τεχνικός διευθυντής βλέπει να καλύπτεται το μοναδικό προαπαιτούμενο, που έθετε τους δύο τελευταίους μήνες των επαφών του με τον Ηρακλή, δηλαδή του καθορισμού συγκεκριμένου ύψους μπατζετ για το αγωνιστικό τμήμα.

Αναμένονται καταληκτικές εξελίξεις, ακόμη και σήμερα (1/8)

Οι εξελίξεις στο θέμα της κεντρικού επιπέδου χορηγικής συνεργασίας ΠΑΕ Ηρακλής και Μπαλτίδη – “Tip Bet” αναμένονται ραγδαίες. Συνεπώς, ακόμη και σήμερα (1/8), ενδέχεται να υπάρξει καταληκτική έκβαση και ανακοίνωση οριστικής συμφωνίας μεταξύ των δύο μερών της διαπραγμάτευσης.

Αυτό, αυτομάτως, θα σημάνει και τη μεγάλη επιστροφή του Παύλου Μυροφορίδη στα πράγματα της ομάδας και την άμεση ανάληψη των καθηκόντων του στη Μίκρα…

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top