Η μεγάλη επιστροφή του Παύλου είναι γεγονός!

Ο Παύλος Μυροφορίδης αναλαμβάνει από σήμερα (1/8) το απόγευμα και πάλι τα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή του Ηρακλή και “στήνει” ομάδα επανόδου στη Super League! – Έχει “έτοιμες” μεταγραφές και από αύριο (2/8) αρχίζουν οι ανακοινώσεις!

Νέα εποχή Παύλου Μυροφορίδη στον Ηρακλή! Σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες, που σας μεταφέρει η BlueArena, ο Κοζανίτης τεχνικός διευθυντής από το απόγευμα σήμερα, Τετάρτη 1η Αυγούστου, επιχειρεί την “ολική επαναφορά” του στην “κυανόλευκη” ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Ο “μετρ των ανόδων”, στις 18:00 θα βρεθεί στη Μίκρα, για σύσκεψη με τους επιτελείς της ομάδας και την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του. Μάλιστα, αναμένεται να ακολουθήσει και το τυπικό της ανακοίνωσης της επιστροφής του.

Έχει ήδη έτοιμο πλάνο για δημιουργία ομάδας ανόδου στη Super League και έχει ήδη “έτοιμες” μεταγραφικές προσθήκες για τον Ημίθεο, οι οποίες θα αρχίσουν να ανακοινώνονται από αύριο (2/8)!

Η συγκεκριμένη εξέλιξη από μόνη της αλλάζει επίπεδο προοπτικών για τους “κυανόλευκους” και είναι βέβαιο ότι θα ενισχύσει σημαντικά το θυμικό του κόσμου της ιστορικότερης ομάδας της Μακεδονίας.

Οι ευχές όλων των Ηρακλειδέων συνοδεύουν τον Παύλο στη νέα “κυανόλευκη” περιπέτειά του…

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top