Στο προσκήνιο και το project Μπαλτίδη – Μυροφορίδη

Παράλληλα με τις συζητήσεις με τον Καρίμ Σορούρ και την περίπτωση του Έλληνα επιχειρηματία, εξελίσσεται και η προοπτική της «τρίτης λύσης» για το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ…

Δεν έχει φωτιστεί από τους προβολείς της δημοσιότητας, όσο οι υπόλοιπες πιθανές εκδοχές διοίκησης της νέας ΠΑΕ Ηρακλής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται για υπαρκτή περίπτωση.

Ο λόγος για το project,το οποίο έχουν δημιουργήσει, μέσα από την πρόσφατη απόφαση συνεργασίας τους, οι Τάκης και Φώτης Μπαλτίδης με τον Παύλο Μυροφορίδη.

Μετά το «ναυάγιο, ως προς την υλοποίηση του πλάνου τους στον Απόλλωνα Πόντου και την προτροπή Ηρακλειδέων να μεταφερθεί ο όλος σχεδιασμός στο επίπεδο του ποδοσφαιρικού Ηρακλή και της υπό σύσταση «κυανόλευκης» ΠΑΕ, η ομάδα Μπαλτίδη – Μυροφορίδη ανασυντάχθηκε και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προσάρμοσε τα πλάνα της στο ενδεχόμενο εφαρμογής τους στον Ημίθεο.

Ίσως και λίαν συντόμως να υπάρξουν εξελίξεις και προς αυτήν την κατεύθυνση, η οποία περιλαμβάνει αναπόσπαστα και την επάνοδο του Παύλου Μυροφορίδη στην ομάδα,  στον ρόλο – κλειδί του τεχνικού διευθυντή…

Εντατικές επαφές με τον Καρίμ Σορούρ

Όσον αφορά στην περίπτωση του Αιγύπτιου υποψηφίου επενδυτή, οι διοικούντες του Ηρακλή βρίσκονται σε διαρκή επαφή μαζί του και συνδιαλέγονται για βασικά σημεία της ενδεχόμενης συνεργασίας του με τη νέα ΠΑΕ σε ιδιοκτησιακό επίπεδο.

Μάλιστα, εντός της εβδομάδας, αναμένεται νέα και εξαιρετικά σημαντική – εκ του σύνεγγυς – επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, προκειμένου να εξεταστεί αν μπορούν να περάσουν σε καταληκτικό επίπεδο τα πράγματα, σχετικά με το ενδιαφέρον του Καρίμ Σορούρ.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας

Από εκεί και πέρα, πάντοτε στο προσκήνιο παραμένει και η λύση του Έλληνα επιχειρηματία, ο οποίος βρίσκεται κοντά στα πράγματα του ποδοσφαιρικού «Γηραιού» από την περασμένη αγωνιστική περίοδο και βοήθησε στο περσινό εγχείρημα.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματικός παράγων παραμένει ανοικτός, όχι μόνο στην προοπτική του να προσφέρει λύση στο θέμα της κατοχής του πλειοψηφικού μετοχικού πακέτου (στην παρούσα φάση αυτό φαντάζει πιο δύσκολο), αλλά και ως προς το να τεθεί μπροστάρης, ως βασικός μέτοχος, στην εκδοχή κατά την οποία ισχύσει το πλάνο της πόλυμετοχικότητας, αν και εφόσον δεν προκύψει – τελικά – επενδυτής.

Να σημειωθεί ότι η υποψηφιότητα του δεύτερου Έλληνα επιχειρηματία έπαψε να υφίσταται, καθώς επρόκειτο για περίπτωση, την οποία περισσότερο την «προκάλεσαν» οι άνθρωποι του Ηρακλή, προκειμένου να αποκτήσουν επιλογές λύσεων για τη νέα ΠΑΕ, παρά προήλθε από το γεγονός ότι ο ίδιος υπήρξε αποφασισμένος να αναλάβει το ρόλο του μεγαλομετόχου, καθώς πρόκειται για άνθρωπο του ποδοσφαίρου, ο οποίος είναι ήδη ιδιοκτήτης άλλης ποδοσφαιρικής ομάδας.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top