Κερδίζει έδαφος η παραμονή του Μπάιρον Φέργκιουσον

Πιθανότατη η… αντιστροφή σχεδιασμού στον Ηρακλή, με παραμονή του ξένου κεντρικού και την έλευση ικανού Έλληνα ακραίου…

Βόλει, Ηρακλής

Στον Ηρακλή μελετούν με τεράστια προσοχή και επιμέλεια τις τελευταίες βασικές κινήσεις, σχετικά με τη συμπλήρωση του ρόστερ της νέας περιόδου.

Αρχικώς, σχεδίαζαν την απόκτηση ενός ικανού Έλληνα κεντρικού και την παράλληλη έλευση ενός αντιστοίχως αξιόπιστου ξένου ακραίου, ωστόσο η μεταγραφική αγορά είναι διαρκώς μεταβαλλόμενη και δημιουργεί νέες συνθήκες, τις οποίες διοίκηση και τεχνική ηγεσία σπεύδουν να εκμεταλλευτούν προς όφελος της ομάδας.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, κερδίζει έδαφος το σενάριο ο – πολύ καλός και έμπειρος – Μπάιρον Φέργκιουσον να παραμείνει, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τον Ημίθεο και να είναι εκείνος, ο οποίος θα συγκροτήσει με τον Θάνο Ντίνα το δίδυμο των βασικών κεντρικών στη νέα αγωνιστική σύνθεση των «κυανολεύκων», προσδίδοντας εμπειρία και δυναμική στο φιλέ.

Παράλληλα, προκύπτει ενδιαφέρον για την ενίσχυση με αξιόλογο και έμπειρο Έλληνα ακραίο, ο οποίος – εφόσον αποκτηθεί – προορίζεται να πλαισιώσει τον Σωτήρη Σωτηρίου στα άκρα της διάταξης του Ημίθεου.

Τις προσεχείς μέρες, αναμένεται να έχουμε εξελίξεις και ανακοινώσεις, σχετικά και με τις δύο περιπτώσεις, οι οποίες αναμένεται να κλείσουν το ρόστερ του Ηρακλή, τουλάχιστον σε επίπεδο βασικής ομάδας.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top