Παίζει σε… διπλό ταμπλό ο Καρίμ Σορούρ…

Τα κρητικά media αποκαλύπτουν επαφές του Αιγύπτιου επιχειρηματία και με την ΠΑΕ Ηρόδοτος…

Ο Καρίμ Σορούρ βρέθηκε έξαφνα στην επικαιρότητα του Ηρακλή, καθώς αποφάσισε να εξετάσει την περίπτωση επέκτασης των επιχειρηματικών επενδύσεών του στην υπό σύσταση ΠΑΕ Ηρακλής.

«Αμερικανοσπουδασμένος». Επένδυσε στις σπουδές του, καθώς είναι πτυχιούχος Φαρμακευτικής και κάτοχος Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, από το Columbia Southern University των ΗΠΑ.

Η “Sky Pharma”. Άρχισε την καριέρα του στον χώρο του φαρμάκου με την ιδιότητα του Ιατρικού Επισκέπτη, για να φτάσει στην ενασχόλησή του με τη φαρμακοβιομηχανία και να καταστεί, εντέλει, αφεντικό της εταιρείας φαρμακευτικών και ιατρικών προϊόντων “Sky Pharma”.

Άνθρωπος του αθλητισμού.  Έχει αθλητικές καταβολές, καθώς υπήρξε μπασκετμπολίστας στην Αίγυπτο και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομάδας Αλεξάνδρεια στη χώρα του.

Μιλά και με Ηρόδοτο – «Κολλάει» στα χρέη του Ηρακλή

Ενώ ο Δρ Καρίμ Σαλάχ Σορούρ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, ήρθε στη Θεσσαλονίκη με ενθουσιασμό, καθώς η σύζυγός του είναι Ελληνίδα και ο ίδιος διατηρεί συνεργάτες στον ελληνικό χώρο, οι οποίοι τον κατηύθυναν προς την επιλογή να προσεγγίσει τους ανθρώπους του Ημίθεου, στη συνέχεια – όταν απέκτησε πλήρη ενημέρωση – έδειξε να «κολλάει» στο θέμα των χρεών, που θα κληρονομεί η νέα ΠΑΕ.

Ενώ η περίπτωσή του για την «κυανόλευκη» πλευρά παραμένει ανοικτή, κρητικά media και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα neakriti.gr, αποκάλυψε ότι ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας παίζει σε… διπλό ταμπλό, σχετικά με την προοπτική του να επενδύσει στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αποκαλύπτει επαφές του και με την ΠΑΕ Ηρόδοτος, με την ίδια διάθεση επένδυσης και το παραθέτουμε αυτούσιο:

«Κορυφώθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο οι διεργασίες στον Ηρόδοτο, σχετικά με την επόμενη μέρα σε διοικητικό και μετοχικό επίπεδο.

Ο πρόεδρος, Στέλιος Σωκιανός είχε χθες συνάντηση με υποψήφιο επενδυτή, ο οποίος είναι από την Αίγυπτο και είναι παντρεμένος με Eλληνίδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με φαρμακευτική εταιρεία και αναμένεται να υπάρξει νέος κύκλος συζήτησης. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω ενδιαφερόμενος ζήτησε χρόνο, ώστε να συζητήσεις με το νομικό του επιτελείο στην Αθήνα και ως τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα υπάρχουν εξελίξεις.

Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να έχει συζητήσεις και για τον Ηρακλή, όπου είναι λίγο πιο μπερδεμένο το τοπίο σχετικά με τα παλιά χρέη.

Από κει και πέρα, ο Στέλιος Σωκιανός είχε και μια δεύτερη συνάντηση με Έλληνα επιχειρηματία, που επίσης έχει δείξει ενδιαφέρον.

Στον Ηρόδοτο ευελπιστούν ότι μία από τις δύο περιπτώσεις θα αποδώσει καρπούς για την ίδρυση της ΠΑΕ μέσα στις προβλεπόμενες ημερομηνίες».  

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top