Ανακοινώνει και τον Δημήτρη Γρηγοριάδη!

Με την απόκτηση του πολύ καλού, 22χρονου τερματοφύλακα της Νάουσας, ο Ηρακλής «κλειδώνει» μια τριάδα πρώτης γραμμής στη συγκεκριμένη θέση.

Η «κυανόλευκη» τεχνική ηγεσία είχε από καιρό αποφασίσει ότι, για το επίπεδο της Football League, το έμπειρο και ικανό δίδυμο των Βοσνιάδη και Αμπάρη θα πρέπει να πλαισιωθεί με έναν ακόμη τερματοφύλακα, ο οποίος, όμως, να συνδυάζει το νεαρό της ηλικίας με την αγωνιστική ποιότητα και τις εμπειρίες, ώστε ανά πάσα στιγμή να έχει την ικανότητα να καλύψει – αν και εφόσον απαιτηθεί – τη θέση του βασικού γκολκίπερ, επάξια.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είχε στοχεύσει εδώ και αρκετές εβδομάδες στην περίπτωση του βασικού τερματοφύλακα της Νάουσας, Δημήτρη Γρηγοριάδη, τον οποίο στον Ηρακλή είχαν μελετήσει μέσα από την εντυπωσιακή παρουσία του στον όμιλο της Γ΄ Εθνικής, στον οποίο μετείχε και ο Ημίθεος.

Μάλιστα στις αναμετρήσεις με τον «Γηραιό», ιδίως σε εκείνον τον περιπετειώδη αγώνα τον περασμένο Φεβρουάριο στο Καυτανζόγλειο, ο οποίος κρίθηκε στην εκπνοή με το λυτρωτικό γκολ του Παντελή Κρυστάλλη, ο Γρηγοριάδης ήταν εξαιρετικός.

Πλέον, οι επιτελείς του Ηρακλή έχουν έλθει σε συμφωνία απόκτησης του Δημήτρη Γρηγοριάδη και αναμένεται να τον ανακοινώσουν ως νέο παίκτη της ομάδας, συνθέτοντας αυτομάτως ένα ικανότατο και αξιόμαχο ρόστερ τερματοφυλάκων.

Ο Δημήτρης Γρηγοριάδης γεννήθηκε στις 12/6/1996. Ο 22χρονος Θεσσαλονικιός τερματοφύλακας άρχισε την ποδοσφαιρική διαδρομή του από την ομάδα Νέων του Άρη και στη συνέχεια μεταπήδησε στην ΠΑΕ Σέρρες, για να ακολουθήσουν ο Αγροτικός Αστέρας και η Νάουσα.

Έχει ύψος 1.85, και η ικανότητά του εδράζεται στα αντανακλαστικά, στην πλαστικότητα και την ταχύτητα των επεμβάσεών του.

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top