Οι μεταγραφικές στοχεύσεις μέχρι την αναχώρηση για το βουνό

Ο Παντελής Καπετάνος κυριαρχεί στον σχεδιασμό, ενώ καταβάλλεται προσπάθεια να οριστικοποιηθεί η απόκτηση Κοντοχρήστου και ενός ξένου.

Στον Ηρακλή εξακολουθούν να επιμένουν ότι μέχρι την προσεχή Τετάρτη, μέρα κατά την οποία η ομάδα αναχωρεί για το αθλητικό κέντρο στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, για το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, το ρόστερ θα έχει ενισχυθεί σημαντικά.

Προτεραιότητα δίνεται στην περίπτωση του Παντελή Καπετάνου, καθώς ο υψηλόσωμος σέντερ φορ θεωρείται κρίσιμο μέγεθος για τα τεχνικά πλάνα του Σπύρου Μπαξεβάνου. Οι συζητήσεις με τον επιθετικό από την Πτολεμαΐδα έχουν περάσει σε καταληκτικό στάδιο και όλα προδίδουν ότι από εβδομάδα θα επέλθει η οριστική συμφωνία και η ένταξή του στο έμψυχο δυναμικό του «Γηραιού».

Ολοκληρώνουν του Κοντοχρήστου

Στις προτεραιότητες της παρούσας φάσης, πριν δηλαδή η αποστολή αναχωρήσει για το βουνό, εντάσσεται και η περίπτωση της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Χρήστου Κοντοχρήστου. Ο 27χρονος αριστερός μπακ έχει συμφωνήσει με τον Ηρακλή και προσδοκάται ότι θα προλάβει να ρυθμίσει λεπτομέρειες εκκρεμοτήτων της συνεργασίας του με τη Λοκομοτίβ Σόφιας, ώστε να είναι ένας εξ αυτών, που θα ακολουθήσουν την αποστολή.

Οι «εκκρεμότητες» από το περσινό ροστερ

Ως εξαιρετικά πιθανό φαντάζει το να ρυθμιστούν μέχρι την Τετάρτη και κάποιες από τις εκκρεμότητες, που απομένουν, σε σχέση με τους υποψήφιους για παραμονή από το περσινό δυναμικό της ομάδας.

Η υπόθεση των «τριών», που σχετίζονται με τη Δόξα, αναμένεται να ξεκαθαρίσει, με τον Κώστα Παναγιωτούδη να παίρνει προβάδισμα για συμφωνία παραμονής, ενώ δεν έχουν απομακρυνθεί οριστικά οι Ρεβυθόπουλος και Κυριακίδης (μπορεί να αποκτήθηκε ο Νικολακάκης και να τελειώνει του Κοντοχρήστου, αλλά απαιτούνται δύο παίκτες για κάθε θέση) ή, ακόμη, και ο Κουρέλλας, σε περίπτωση κατά την οποία δεν προχωρήσει του Σάββα Κυριακίδη.

Προσπάθειες για ξένο

Τις τελευταίες μέρες το μεταγραφικό ενδιαφέρον των ανθρώπων του Ημίθεου έχει στραφεί και στην αγορά τους εξωτερικού, με συνέπεια να βολιδοσκοπούνται περιπτώσεις παικτών από την ξένη αγορά, οι οποίες έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον της τεχνικής ηγεσίας. Αν και φαντάζει – πρακτικά – πιο δύσκολο το να προλάβει να αναχωρήσει με την ομάδα για το βουνό κάποιος αλλοδαπός ποδοσφαιριστής, εντούτοις, στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος έχει περάσει και αυτή η επιδίωξη.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top