Υπεραισιόδοξη πρόβλεψη για μπάτζετ 800.000 ευρώ με πολυμετοχικότητα!

Η εκτίμηση, που προέκυψε από υπεύθυνα χείλη, δημιουργεί άλλες προοπτικές και απαιτήσεις, ακόμη και στην, απευκταία περίπτωση, κατά την οποία δεν θα βρεθεί επενδυτής.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε μπερδευτεί όλοι. Έχουμε μπερδευτεί ακόμη και όσοι όλη την ημέρα διατηρούμε ως βασικό αντικείμενο ενασχόλησης τα του Συλλόγου. Πολλώ δε μάλλον ο κόσμος του Ηρακλή, ο οποίος έχει τόσα άλλα να ασχοληθεί και να φροντίσει.

Αν όντως η πρόσφατη τοποθέτηση του Σάκη Χατζόγλου ισχύει, τότε θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικά αισιόδοξοι για την προοπτική του ποδοσφαιρικού Ημίθεου, σε κάθε περίπτωση. Ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, κατά την οποία (ο μη γένοιτο, βεβαίως, αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές) δεν καταστεί δυνατή η εξεύρεση βασικού χρηματοδότη για τη νέα ΠΑΕ.

Ο διοικητικός παράγων της ποδοσφαιρικής ομάδας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis”, είπε δημοσίως ότι η επιχείρηση αναζήτησης επενδυτή για τη νέα ΠΑΕ αφορά στο να ανέβει σημαντικά το επίπεδο προοπτικών για τον Ηρακλή και δεν διεξάγεται επειδή η πολυμετοχικότητα (όπως υφίσταται στην παρούσα φάση) δεν μπορεί να δώσει λύσεις.

Σημείωσε ότι ο δυνατός μεγαλομέτοχος αναζητείται για το «κάτι παραπάνω». Ειδάλλως, όπως διευκρίνισε, σε περίπτωση, που δεν προκύψει θετικό αποτέλεσμα από αυτήν την αναζήτηση, οι ιθύνοντες του Συλλόγου έχουν καταρτίσει project, βάσει του οποίου το πλάνο της πολυμετοχικότητας θα εγγυηθεί μπάτζετ περίπου 800.000 ευρώ για την ομάδα (!!!)

Για του λόγου το αληθές, η απομαγνητοφωνημένη απόδοση του «επίμαχου» χωρίου της συνέντευξης:

«Η πρόταση πρέπει να γίνει μέχρι τις 31 του μηνός. Αλλιώς συνεχίζουμε εμείς, μαζί με τον κόσμο. Είχαμε ένα πλάνο εξ αρχής χωρίς επενδυτή, που μαζί με τον κόσμο θα βγάζαμε την χρονιά και θα είχαμε ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ. Ο στόχος είναι ένας σε κάθε περίπτωση. Προσπαθούμε να βρούμε επενδυτή για να δώσει μεγαλύτερο όραμα».

Θαυμάσια, δηλαδή! Με το συγκεκριμένο ύψος αγωνιστικού προϋπολογισμού, όντως, κάνεις πρωταθλητισμό στη Football League. Τουτέστιν, ο Ημίθεος παίζει πόκερ, με όλα τα χαρτιά στα χέρια αυτή τη στιγμή. Πουθενά αδιέξοδο. Μόνο προοπτικές.

Και αυτά ειπώθηκαν από υπεύθυνα χείλη. Δεν έχουμε παρά να αισιοδοξούμε. Μακάρι…

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top