Γεμίζει… ραγδαία το ρόστερ

Μετά τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Μανώλη Νικολακάκη, περιμένουν και άλλες άμεσες προσθήκες στη Μίκρα…

Στόχος είναι η ομάδα να έχει αρκετό «πληθυσμό» στο αγωνιστικό δυναμικό της, ανεβαίνοντας στο βουνό τις προσεχείς μέρες. Την Τετάρτη 1η Αυγούστου η αποστολή του ποδοσφαιρικού Ηρακλή παίρνει την άγουσα για το αθλητικό κέντρο στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, για το δεύτερο και βασικό στάδιο της θερινής προετοιμασίας.

Πρόκειται για ένα κομβικό σημείο, όσον αφορά στα μεταγραφικά των «κυανολεύκων» και, όπως το έχει προγραμματίσει η τεχνική ηγεσία, μπορεί στο πρώτο και «εισαγωγικό» στάδιο προετοιμασίας με τις προπονήσεις στη Μίκρα το ρόστερ να είναι εξαιρετικά ελλιπές (ελέω των συνθηκών), αλλά στο βασικό ο Ηρακλής θα πρέπει να εμφανιστεί «γεμάτος».

Για αυτόν τον σκοπό οι διοικούντες ετοιμάζουν ένα «μπαράζ» συμφωνιών και μεταγραφικών προσθηκών στην ομάδα, το οποίο εκκίνησε με την έλευση του Γιάννη Παπαδόπουλου και του Μανώλη Νικολακάκη, οι οποίοι ήδη εντάσσονται στα πλάνα του Σπύρου Μπαξεβάνου.

Μέχρι τη Δευτέρα αναμένονται ακόμη και τρεις επιπλέον προσθήκες στο έμψυχο υλικό, με στόχους, οι οποίοι έχουν βολιδοσκοπηθεί από τις προηγούμενες μέρες, με πρώτο και κεντρικότερο τον Παντελή Καπετάνο.

Οι συνθήκες για την επιστροφή (μετά από αυτήν του Γιάννη Παπαδόπουλου) και του 35χρονου σέντερ φορ στον «Γηραιό» έχουν ωριμάσει και αναμένονται οι καταληκτικές εξελίξεις στην υπόθεσή του.

Μάλιστα, οι εκτιμήσεις σε αυτόν τον τομέα, οι οποίες προέρχονται από τη Μίκρα, αναφέρουν ότι, μέχρι την κομβική ημερομηνία της ερχόμενης Τετάρτης ο αριθμός των «νεοεισερχομένων» ενδέχεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο…

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top