Στο στόχαστρο ο Γιάννης Καραμαλέγκος

Ο νεαρός διεθνής πλέι μέικερ, που ξεχώρισε στη διαδρομή της περσινής Καστοριάς, στο μεταγραφικό πλάνο του Ηρακλή.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Σε μία κίνηση, συμβατή με την εικόνα ανανέωσης, την οποία θέλουν να εμφανίσουν στο Ιβανώφειο, αναφορικά με το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου, επιχειρεί να προχωρήσει η «κυανόλευκη» πλευρά.

Αυτό, καθώς στο μεταγραφικό στόχαστρο έχει τεθεί ο Γιάννης Καραμαλέγκος, ο οποίος διακρίθηκε την περασμένη αγωνιστική σεζόν, βοηθώντας με τη συνεισφορά του στο να αναδειχθεί η Καστοριά ως η «ευχάριστη έκπληξη» της Α2.

Ο Μαρουσιώτης γκαρντ κλείνει τον Σεπτέμβριο τα 24, έχει ύψος 1.92 και άρχισε την καριέρα του από τον Παναθηναϊκό, όπου και θεωρήθηκε ως ένα εξαιρετικά εξελίξιμο μπασκετικό ταλέντο, όντας διεθνής με όλα τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα κάτω από το επίπεδο της Ανδρών.

Συνέχισε σε Αμύντα και Αρκαδικό, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν από τις αγωνιστικές «αποκαλύψεις» της Καστοριάς.

Έχει συλλέξει σημαντικές εμπειρίες και από την Α1, ενώ αγωνίζεται και σε ρόλο σούτινγκ γκαρντ, όποτε αυτό απαιτηθεί από τακτικής άποψης.

Για τον Γιάννη Καραμαλέγκο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και άλλες ομάδες της κατηγορίας, όμως ο Ημίθεος έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι μπορεί να είναι εκείνος, ο οποίος θα κάνει την τελική κίνηση για την επίτευξη συνεργασίας με τον νεαρό παίκτη.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top