Θέλει και Νίκο Παπανικολάου

Στόχος και ο εξαιρετικός ψηλός, που συνέβαλε καταλυτικά στην άνοδο του Χολαργού, αλλά η κατάσταση αναμονής στα θέματα του ρόστερ συνεχίζεται…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η απουσία πραγματικών και επίσημων εξελίξεων στο «κυανόλευκο» μπάσκετ εξακολουθεί να είναι ανησυχητική, με τον χρόνο να είναι εμφανής – πλέον – αντίπαλος για την προσπάθεια συγκρότησης μιας αξιόλογης ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής προσπάθειας στην Α2.

Ωστόσο, στο Ιβανώφειο εξακολουθούν να βολιδοσκοπούν περιπτώσεις ικανών παικτών, οι οποίοι έχουν αποδείξει στο παρκέ ότι είναι πρώτης γραμμής για την κατηγορία.

Μετά την περίπτωση του Άγγελου Τσάμη, ο οποίος φέρεται «κοντά» στον Ηρακλή, οι «κυανόλευκοι» έχουν «μπει» και στη διεκδίκηση ενός ακόμη παίκτη του περσινού Χολαργού, του Νίκου Παπανικολάου, ο οποίος συνετέλεσε τα μέγιστα στην επίτευξη της ανόδου για την αθηναϊκή ομάδα, όντας ο 3ος σκόρερ, ο πρώτος ριμπάουντερ και ο πρώτος μπλόκερ, στο αγωνιστικό σύνολο του Στέργιου Κουφού.

Πρόκειται για ψηλό με εξαιρετικό βιογραφικό και με σημαντική θητεία στην Α1, ενώ τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στα «βαριά χαρτιά» της Α2.

Ο 33χρονος, με καταγωγή από την Κω, ύψους 2.05 φόργουορντ – σέντερ, είναι ένα «τεσσαροπεντάρι» με… θετικές ιδιαιτερότητες, καθώς, ενώ η βασική του θέση είναι στο «4», με δυνατότητες να βοηθά – όποτε χρειάζεται – και στο «5», στην επίθεση αγωνίζεται σχεδόν σαν… «τριάρι», χρησιμοποιώντας πολύ το αποτελεσματικό τρίποντο, που διαθέτει και «φορτώνοντας» το αντίπαλο καλάθι.

Αν και εφόσον προχωρήσει θετικά το θέμα του Παπανικολάου (αποτελεί “μήλον της έριδος» για αρκετές ομάδες στο μεταγραφικό πεδίο), τότε ίσως συμπεριληφθεί και το δικό του όνομα στα μεταγραφικά αποκτήματα, τα οποία αναμένεται να ανακοινώσει η ΚΑΕ, όταν – επιτέλους – προχωρήσει σε αυτήν την πολυαναμενόμενη κίνηση…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top