Συναντήθηκαν Δρακόπουλος – Χατζηκυριακίδης και κλείνουν μεταγραφές!

Μετά από μία εβδομάδα “σιγής ασυρμάτου”, πρόεδρος και κόουτς συσκέφθηκαν, επί εδάφους Θεσσαλονίκης και έβαλαν εμπρός τη συγκρότηση του νέου ρόστερ.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος βρέθηκε μέσα στο σαββατοκύριακο με τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, επί εδάφους Θεσσαλονίκης, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ να είναι απολύτως καθησυχαστικός για τη μέχρι στιγμής στασιμότητα στον τομέα των εξελίξεων στο αγωνιστικό, ενόψει της νέας σεζόν.

Εξήγησε στον κόουτς ότι δεν είχε τη δυνατότητα επικοινωνίας και συνεργασίας μαζί του τις τελευταίες μέρες (γεγονός αδιαμφισβήτητο και όποιος επιχειρεί να το διαψεύσει, ας επικοινωνήσει πρώτα με τον ίδιο τον προπονητή, προκειμένου να ενημερωθεί αν ισχύει ή όχι), καθώς είχε να διαχιριστεί τις απίστευτα μεγάλες δυσκολίες, που έβαλε τελευταία στον κλάδο των επιχειρήσεων ιατρικών προϊόντων (με τον οποίο ασχολείται επαγγελματικώς) η κυβέρνηση.

Μάλιστα έθεσαν – από κοινού – επί τάπητος τα μεταγραφικά και όλα τα ανοικτά θέματα συγκρότησης του νέου ρόστερ, όπως και τα οργανωτικά της ΚΑΕ, αλλά και του αγωνιστικού τμήματος.

Ανακοινώνει και τυπικά κόουτς, προχωρεί σε μεταγραφές

Πλέον, τα πράγματα είναι ενθαρρυντικά, ως προς τη δημιουργία του νέου «κυανόλευκου» μπασκετικού ρόστερ.

Πρωτίστως θα ανακοινωθεί – και τυπικά – η συνέχιση της συνεργασίας με τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, ενώ θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις σχετικά με τα μεταγραφικά.

Σε πρώτη φάση κοντά στο να ανακοινωθεί είναι ο Άγγελος Τσάμης, ενώ καταβάλλεται προσπάθεια να κλείσει θετικά η περίπτωση του Μάριου Ματαλών.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top