«Φουλάρει» για ξένο ακραίο και Έλληνα κεντρικό

Κορυφώνει την προσπάθεια μεταγραφικής ενίσχυσης ο βολεϊκός Ηρακλής, επιχειρώντας δύο σπουδαίες και καθοριστικές προσθήκες.

Βόλει, Ηρακλής

Το πλάνο του Γιάννη Ορφανού και της «κυανόλευκης» διοίκησης, για σύνολο με εμπειρότατο και ποιοτικό ελληνικό κορμό και την παρουσία ενός αξιολογότατου ξένου, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο κόουτς του Ημίθεου θέλησε να ενισχύσει ακόμη περισσότερο δύο γραμμές της ομάδας του, επιδιώκοντας την ποιοτική και πρακτική αναβάθμιση της αγωνιστικής απόδοσης του συνόλου.

Όλα δείχνουν ότι επιχειρεί να δημιουργήσει μία ακόμη πιο ισχυρή, έμπειρη και αγωνιστικά πολυδιάστατη σύνθεση στους ακραίους, επιδιώκοντας να σχηματίσει ένα δίδυμο ακόμη πιο αποτελεσματικό από αυτό των Εφραιμίδη – Ριζόπουλου (μέχρι τα μισά της περασμένης σεζόν) ή των Εφραιμίδη – Τζιουμάκα (στο υπόλοιπο της περσινής περιόδου).

Για αυτόν τον σκοπό αποκτήθηκε ο Σωτήρης Σωτηρίου, εμπειρότατος και αξιόπιστος, τόσο στην επιθετική συνεισφορά του, όσο και στον τομέα της υποδοχής και της άμυνας, ενώ δίπλα του αναμένεται να βρεθεί – αν όλα πάνε καλά και επιτευχθεί ο σημαντικότατος αυτός στόχος – ένας έμπειρος, “top class” ξένος ακραίος, ο οποίος με την παρουσία του αναμένεται να ανεβάσει καταλυτικά την ποιοτική στάθμη της ομάδας, αλλά και την αποτελεσματικότητά της.

Παράλληλα, στα άκρα θα υπάρχουν πάντοτε οι πολύτιμες εφεδρείες των – ακόμη πιο έμπειρων και πιο έτοιμων φέτος – Στέλιου Τζιουμάκα και Βασίλη Μούχλια, σε μία χρονιά, με πάμπολλες υποχρεώσεις, σε Volley League, League Cup, κύπελλο και Challenge Cup.

Η δεύτερη γραμμή της ομάδας, την οποία επιχειρεί να αναβαθμίσει ο Γιάννης Ορφανός, είναι αυτή των κεντρικών, καθώς δίπλα στον – απολύτως αξιόπιστο και πολύπειρο – Θάνο Ντίνα, γίνεται προσπάθεια να βρεθεί ένας εξαιρετικός κεντρικός, ο οποίος πραγματοποίησε «σούπερ πρωτάθλημα» στην περσινή Volley League και ο οποίος, κατά το παρελθόν, είχε σημειώσει ένα πολύ θετικό πέρασμα από τον Ηρακλή.

Με βάση τον σχεδιασμό, την παρουσία των δύο βασικών κεντρικών θα ενισχύει σημαντικότατα ο Νικηφόρος Φωτιάδης, ο οποίος έχει αποκτήσει πολύτιμες παραστάσεις, μέσα από τη σπουδαία παρουσία του ως βασικός την περασμένη αγωνιστική χρονιά.

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top