Έναρξη προετοιμασίας, με «ανεπίσημη πρώτη»

Στη Μίκρα, σήμερα (23/7) και «κεκλεισμένων των θυρών» η εκκίνηση του αγωνιστικού τμήματος, για τη σεζόν 2018-2019.

Από σήμερα, Δευτέρα 23/7, το όλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή βρίσκεται σε απόλυτη δραστηριότητα. Μέχρι τώρα ήταν η διοικητική προσπάθεια, που πρωταγωνιστούσε, όμως ήρθε η ώρα και για τον αγωνιστικό τομέα να αναλάβει δράση.

Το απόγευμα, λοιπόν, στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση και η πρώτη προπόνηση του Ηρακλή, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όλα αυτά, υπό τη διακριτικότητα μιας «ανεπίσημης πρώτης», μακριά από την παρουσία κόσμου και εκπροσώπων των ΜΜΕ, καθώς η συγκρότηση του ρόστερ της ομάδας βρίσκεται ακόμη σε αρχική φάση. Είναι ενδεικτικό ότι (αν δεν προκύψει κάποια συμφωνία με κάποιον εκ των μεταγραφικών στόχων, που βολιδοσκοπούνται και δεν «τρέξουν» οι εξελίξεις, τόσο γοργά, ώστε να βρίσκεται και στην προπόνηση) αναμένεται να εμφανιστούν ενώπιον του Σπύρου Μπαξεβάνου και των συνεργατών του μόλις 13 ποδοσφαιριστές (εκτός αν συμμετάσχουν, τις πρώτες μέρες, στο πρόγραμμα και «πιτσιρικάδες» υπό δοκιμήν ή νεαροί του περσινού ρόστερ, οι οποίοι δεν βρήκαν ακόμη ομάδα, ώστε να υπάρχει ικανός αριθμός παικτών για τα εσωτερικά διτέρματα).

Οι «σίγουροι» είναι οι 12 «παραμένοντες» του περσινού αγωνιστικού δυναμικού, δηλαδή οι Βοσνιάδης, Αμπάρης, Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Κωστούλας, Καζναφέρης, Τάι, Πτηνόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρόβας, Μεντί και Αμαραντίδης και ο μοναδικός νεοαποκτηθείς, Τσίπρας.

Η ομάδα μπαίνει στη διαδικασία του πρώτου – και προπαρασκευαστικού – σταδίου της θερινής προετοιμασίας της, το οποίο περιλαμβάνει προπονήσεις στη Μίκρα, ενώ τις επόμενες μέρες θα μεταβεί στο αθλητικό κέντρο στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο και βασικό στάδιο, κατά τη διάρκεια του οποίου έχουν προγραμματιστεί και φιλικές αναμετρήσεις.

Όπως έχει ανακοινώσει ο ποδοσφαιρικός Ημίθεος, η επίσημη «πρώτη» θα πραγματοποιηθεί μετά την επιστροφή της ομάδας από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, καθώς τότε υπολογίζεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί το νέο ρόστερ, με τις απαραίτητες προσθήκες, οι οποίες θα σημειωθούν.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top