Σε κομβικό σημείο η υπόθεση Μυροφορίδη

Η προοπτική συνεργασίας, που δεν έπαψε να υπάρχει και τι είναι αυτό που φέρνει και πάλι κοντά στον Ηρακλή τον επιτυχημένο τεχνικό διευθυντή…

Μετά την προ ημερών δεύτερη συνάντηση των ανθρώπων της διοικούσας επιτροπής του Ηρακλή με τον Παύλο Μυροφορίδη, η υπόθεση της συνεργασίας των δύο πλευρών – η αλήθεια είναι πως – «πάγωσε».

Όχι επειδή, έξαφνα, το κλίμα μεταξύ των δύο μερών της διαπραγμάτευσης έπαψε να είναι καλό και ευνοϊκό, αλλά επειδή – για μία ακόμη φορά – οι ιθύνοντες της ομάδας δεν ήταν έτοιμοι να μεταφέρουν στον Κοζανίτη τεχνικό διευθυντή ποδοσφαίρου αυτό, το οποίο θα τον έκανε να υπερβεί τις όποιες αναστολές του και να κάνει το τελικό βήμα της επιστροφής στη Μίκρα: το να του ανακοινώσουν συγκεκριμένο διαθέσιμο προϋπολογισμό για τις ανάγκες συγκρότησης του νέου ρόστερ.

Και δεν ήταν δυνατό να το πράξουν αυτό οι «κυανόελυκοι» παράγοντες, καθώς με την ευρύτατη πολυμετοχικότητα (και, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, με τη διαδικασία του… «ρεφενέ») το μόνο, που μπορούν να ελπίσουν, είναι ότι θα καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο και η ομάδα θα συμμετάσχει στη Football League. Επί του παρόντος, μέχρι εκεί… Από εκεί και πέρα, βλέποντας και κάνοντας και αναλόγως με τα χρήματα, που θα συγκεντρώνονται…

Όμως, πλέον, η περίπτωση συνεργασίας με τον Παύλο Μυροφορίδη επανέρχεται πιο ενεργά από ποτέ μέχρι τώρα στο προσκήνιο, καθώς οι προοπτικές για ανάληψη των τυχών της νέας ΠΑΕ από μεγαλομέτοχο – επενδυτή έχουν αυξηθεί, με βάση τις συγκεκριμένες προτάσεις, τις οποίες μελετούν και βολιδοσκοπούν οι Ηρακλειδείς παράγοντες.

Ουσιαστικά, μία θετική εξέλιξη σε αυτό το μέγιστο και καθοριστικό για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ημίθεου, ζήτημα, θα αποτελέσει το κλειδί, το οποίο θα ανοίξει την πόρτα της επιστροφής του Παύλου Μυροφορίδη, καθώς θα αποκτήσει την επιθυμητή δυνατότητα κίνησης με βάση συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα, όπως ό ίδιος – αλλά και η ίδια η λογική – επιτάσσουν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 38χρονος τεχνικός διευθυντής παραμένει «ζεστός» και εξακολουθεί να περιμένει από πλευράς «Γηραιού» ένα διοικητικό καθεστώς, το οποίο θα του συγκεκριμενοποιήσει το οικονομικό πλαίσιο, βάσει του οποίου θα δραστηριοποιηθεί.

Με τη μόνη κίνηση ενίσχυσης του νέου ρόστερ να αφορά στην έλευση του Ανδρέα Τσίπρα, το πεδίο των μεταγραφικών επιλογών παραμένει ελεύθερο για τον Παύλο Μυροφορίδη, με τον δρόμο να είναι ανοικτός και ως προς αυτόν τον τομέα.

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top