Ευχής έργον η επιστροφή Περόνε…

Πολύτιμος αγωνιστικά και εξαιρετικός, ως παρουσία, στην «κυανόλευκη» θητεία του, θα αποτελούσε σπουδαία ενίσχυση εμπειρίας και ποιότητας πιθανή επάνοδός του – Το προσπαθεί ο Ηρακλής.

Ο Εμανουέλ Περόνε, παρά τα 35 χρόνια του, ακόμη και σε επίπεδο Super League, με τη φανέλα της ΑΕΛ, έδωσε το κάτι παραπάνω στη θεσσαλική ομάδα την περασμένη αγωνιστική σεζόν. Η ποιότητα και η αδιαμφισβήτητη ποδοσφαιρική αξία του Αργεντινού επιθετικού τον κατέστησαν εξαιρετικά χρήσιμο, με τον ίδιο να αποδεικνύει ότι εξακολουθεί να «το έχει».

Μόλις – εδώ και αρκετές εβδομάδες – έγινε γνωστό ότι δεν συνεχίζει στη Λάρισα και με τον Ηρακλή να έχει επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες, δεν ήταν λίγοι οι Ηρακλειδείς, των οποίων η σκέψη «έτρεξε» προς την περίπτωση επιστροφής του στην ομάδα.

Η εξαιρετική τριετία της «κυανόλευκης» θητείας του (2014-2017), κατά την οποία αποδείχθηκε πολύτιμος στην αγωνιστική προσφορά του και εξαιρετικός, ως παρουσία στο περιβάλλον της ομάδας, σε συνάρτηση με το αυταπόδεικτό γεγονός ότι διατηρείται σε καλό αγωνιστικό επίπεδο, είναι σαφές ότι έκαναν τους πάντες να «σκεφτούν» την περίπτωση του αργεντινού επιθετικού.

Όπως αποδεικνύεται, την ίδια σκέψη έχουν προ πολλού κάνει και οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού Τμήματος, καθώς έχουν ήδη σπεύσει να προχωρήσουν σε μία – έστω και φιλολογικού, επί του παρόντος – κρούση προς την πλευρά του παίκτη.

Ο ίδιος είναι πάντοτε θετικός για τον Ηρακλή, αλλά – όπως είναι λογικό – συγκαταλέγεται στην κατηγορία των παικτών, οι οποίοι, προκειμένου να υπογράψουν, θα πρέπει να τους χορηγηθεί μία συμφωνία υπέρβασης, με βάση τα κρατούντα δεδομένα της ομάδας. Αυτό δεν σημαίνει κατ’ ανάγκην ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο, αλλά είναι σαφές ότι δεν πρόκειται και να καλυφθεί από το επίπεδο των οικονομικών δεδομένων, στα οποία κινείται – σε αυτήν τη φάση – ο ποδοσφαιρικός Ημίθεος.

Εξάλλου, κατά τα ψέματα, προσθήκες, οι οποίες είναι ικανές να ανεβάσουν άμεσα και σημαντικά την ποιοτική στάθμη της ομάδας, είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν, υπό τις υπάρχουσες συνθήκες, όσον αφορά στο επίπεδο της οικονομικής δυναμικής.

Ωστόσο, η επαφή καλλιεργείται και θεωρείται πολύ πιθανό, από τη νέα εβδομάδα να υπάρξει και εκ του σύνεγγυς επικοινωνία των διοικούντων με τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, επιθυμεί να συνεχίσει τη μακρά διαδρομή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παραμένοντας στη χώρα και ευρισκόμενος, μάλιστα, στη Θεσσαλονίκη…

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top