- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ο Κουρέλλας και οι… «Δοξαίοι»…

Μέχρι στιγμής έχει καταγραφεί το απόλυτο «12 στους 12», όσον αφορά στο θέμα των «παραμενόντων» στο νέο ρόστερ από το αγωνιστικό δυναμικό της περσινής ομάδας.

Βοσνιάδης, Αμπάρης, Γιαννίτσης, Κωστούλας, Καραντασιάδης, Καζναφέρης, Τάι, Πτηνόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρόβας, Αμαραντίδης και Μεντί, αποτέλεσαν «επιθυμίες παραμονής» για τον Σπύρο Μπαξεβάνο. Επιθυμίες, τις οποίες η επιτροπή διοίκησης του ποδοσφαιρικού Τμήματος ικανοποίησε στο απόλυτο.

Προχώρησε και η πρώτη μεταγραφική κίνηση, αυτή της απόκτησης του Ανδρέα Τσίπρα, ωστόσο, σε επίπεδο «παραμενόντων» τα κομμάτια του παζλ δεν έχουν συμπληρωθεί. Είναι γνωστό και δεδομένο ότι εκκρεμούν οι περιπτώσεις ανανέωσης συνεργασίας με τους Κώστα Παναγιωτούδη, Νίκο Κουρέλλα, Χρυσόστομο Ρεβυθόπουλο και Σάββα Κυριακίδη, προκειμένου να συμπληρωθεί η 16άδα του περσινού κορμού, που ο Γρεβενιώτης κόουτς επιθυμεί να μεταφέρει και στο νέο ρόστερ.

Παίρνει σειρά ο Νίκος Κουρέλλας

Το γεγονός ότι οι Ηρακλειδείς παράγοντες, που συγκροτούν την “task force”, η οποία ασχολείται με όλα τα θέματα της υπό σύσταση ΠΑΕ και της ομάδας, ήταν απαραίτητο – τις τελευταίες μέρες – να ασχοληθεί εντατικά και με άλλα ζητήματα, πέραν των συζητήσεων για ανανεώσεις συνεργασίας, πήγε πίσω το θέμα του Νίκου Κουρέλλα.

Ο 25χρονος αριστερός οπισθοφύλακας έχει… αριθμό προτεραιότητας, καθώς είναι η αμέσως επόμενη περίπτωση ανανέωσης συνεργασίας, την οποία θα επιδιώξουν οι ιθύνοντες του Ημίθεου. Αναμένονται να περάσουν άμεσα στη φάση επαφών με τον Γρεβενιώτη αμυντικό, με σκοπό να ενταχθεί και εκείνος στο δυναμικό της ομάδας, το οποίο αρχίζει τη θερινή προετοιμασία από Δευτέρα.

Μεσοβδόμαδα αποφασίζει ο Μπύρος για τους «3»

Όπως αποδεικνύεται στην πράξη, η προφορική συναίνεση, που απηύθυνε προς τους διοικούντες του Ημίθεου ο Γιάννης Μπύρος, αναφορικά με το θέμα των «τριών», τίθεται υπό σοβαρή αίρεση.

Μπορεί ο μεγαλομέτοχος της Δόξας να άναψε αρχικά το «πράσινο φως» για την αποδέσμευση Παναγιωτούδη, Ρεβυθόπουλου και Κυριακίδη, ωστόσο οι πληροφορίες από το Δραμινό στρατόπεδο αναφέρουν ότι στη Δόξα το ξανασκέφτονται και αυτός είναι ο λόγος, που τους οδήγησε στο τυπικό της ανάκλησης των δελτίων των τριών ποδοσφαιριστών από τον «Γηραιό».

Μάλιστα, στη Μίκρα θεωρούν ότι, μεσούσης της νέας εβδομάδας, θα έχουν την οριστική – αυτήν τη φορά – απάντηση των «μαυραετών» και, αν αυτή είναι θετική, τότε είναι αποφασισμένοι να σπεύσουν για επίτευξη συμφωνιών παραμονής με τους «τρεις», όπως ακριβώς προβλέπει ο αγωνιστικός σχεδιασμός της «κυανόλευκης» τεχνικής ηγεσίας.