Πλησιάζει η ώρα της δημόσιας ενημέρωσης

Η επιτροπή διοίκησης του ποδοσφαιρικού Ηρακλή πρόκειται να ενημερώσει τους Ηρακλειδείς, σχετικά με το πώς θα προχωρήσει το πράγμα διοικητικά και αγωνιστικά.

Αυτό το οποίο αναμένει η ομάδα των επιτελών του ποδοσφαιρικού Ημίθεου, προκειμένου να τοποθετηθεί δημόσια σχετικέ με το «τι μέλλει γενέσθαι» στην ομάδα, είναι να ξεκαθαρίσουν σε όλα τα επίπεδα οι προοπτικές και οι επιλογές, που υφίστανται αυτή τη στιγμή.

Να ολοκληρωθούν – ως προς την παρούσα φάση – οι επαφές ελπίδας για την εξεύρεση ενός ή περισσοτέρων «δυνατών  μετόχων», οι οποίοι θα σηκώσουν το κεντρικό βάρος χρηματοδότησης της νέας ΠΑΕ και του αγωνιστικού τμήματος και έπειτα να είναι σε θέση να γνωρίζουν προς τα πού βαίνει η όλη προσπάθεια.

Να γνωρίζουν σε απόλυτο, δηλαδή, βαθμό αν η νέα ΠΑΕ και ο Ηρακλής της Football League θα πορευθούν με μοναδικό στήριγμα την «ευρύτατης πολυμετοχικότητα» και – κατά συνέπεια – πιεσμένα σε όλα τα επίπεδα, ή αν θα προκύψουν επιχειρηματικές «κολώνες» πάνω στις οποίες θα στηριχθεί το οικοδόμημα της όλης προσπάθειας.

Τις επόμενες μέρες, λοιπόν, όταν και το τοπίο θα είναι ήδη διαμορφωμένο, οι επιτελείς της ομάδας προτίθενται να προχωρήσουν σε δημόσια ενημέρωση των Ηρακλειδέων, σχετικά με το που βρίσκεται το όλο ζήτημα και θα το πράξουν, είτε μέσω ανοικτής συγκέντρωσης στο Κατσάνειο, είτε μέσω συνέντευξης Τύπου.

Σκοπεύουν να αναλύσουν διεξοδικότατα την κατάσταση στον κόσμο, να τον καταστήσουν κοινωνό της πραγματικότητας και να ζητήσουν – ουσιαστικά – την έγκριση της «κυανόλευκης» κοινωνίας για τη συνέχιση του εγχειρήματος…

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top