Καράογλου: “Δύο Έλληνες επιχειρηματίες και ένας ξένος Όμιλος, για την ΠΑΕ”

Στην αποκάλυψη ότι οι ιθύνοντες του Ηρακλή συζητούν με δύο Έλληνες επιχειρηματίες και έναν Όμιλο επιχειρήσεων από τη Βόρεια Ευρώπη, που ασχολείται με τον αθλητισμό, προέβη ο Θόδωρος Καράογλου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Τρεις προτάσεις για επενδυτές στη νέα ΠΑΕ Ηρακλής εξετάζουν οι άνθρωποι του Συλλόγου, όπως αποκάλυψε ο Θόδωρος Καράογλου στον ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis 95,5”.

Αναλυτικά, οι τοποθετήσεις του:

Αρχικά είπε για τα χρέη του Ηρακλή: «Δεν είναι δίκαιο αυτό που πάει να γίνει. Αδικείται ο Ηρακλής. Είναι άδικο για μια ομάδα που χρωστάει ελάχιστα από την αμαρτωλή περίοδο του Παπαθανασάκη να την πληρώνει άδικα».

 

Για την ισονομία που ζητάει ο Ηρακλής: «Όσον αφορά εμένα θα ετοιμάσω κάτι σχετικό, θα φροντίσω να καταθέσω μια ανάλογη τροπολογία. Στις συναντήσεις που είχαν άνθρωποι του Ηρακλή με τον Βασιλειάδη ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση να γίνει κάτι τέτοιο».

 

Για τα οικονομικά δεδομένα στον Ηρακλή: «Κάναμε μια σύσκεψη με ανθρώπους της ομάδας. Το πρώτο ζήτημα είναι το θέμα του εκκαθαριστή. Εμείς υπολογίσαμε ότι μέσα από την οικογένεια της ομάδας μπορούμε να έχουμε 240.00 ευρώ. Δεν θέλαμε να καλύψουμε το 100% των μετοχών που είναι στις 300.000 ευρώ, γιατί θέλαμε ο κάθε φίλος του Ηρακλή με ένα πενηντάρικο ο κόσμος να πάρει και από μία μετοχή. Αν δεν καρποφορήσουν οι συζητήσεις που έχουμε με δύο Έλληνες επενδυτές και με έναν ξένο όμιλο, δεν υπάρχει πρόβλημα και το μετοχικό κεφάλαιο θα καλυφθεί. Δεν βγάζουμε κανένα όνομα προς τα έξω, υπάρχουν εξελίξεις».

 

Αν είναι αξιόπιστες αυτές οι περιπτώσεις: «Είναι σοβαρό το ενδιαφέρον, από επώνυμους επιχειρηματίες. Έχουμε εκτίμηση ότι τα χρέη δεν είναι μεγάλα, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα τον αριθμό, δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 3 εκατομμύρια. Αυτός που αγοράζει κάτι πρέπει να ξέρει τι είναι. Ο ξένος Όμιλος είναι από τη Βόρεια Ευρώπη και ασχολείται με τον αθλητισμό».

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top