- Bluearena - https://bluearena.gr -

Συζητούν για Γιάννη Παπαδόπουλο, «κλείνουν» Γροντή, ενδιαφέρονται για Καράμπελα

Σύμφωνα με πληροφορίες, που μεταφέρει το ρεπορτάζ της σημερινής (19/7) έκδοσης της εφημερίδας “Metrosport”, στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ηρακλή έχει τεθεί ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ενώ εκφράζεται «κυανόλευκο» ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Γροντή και τον Στάθη Καράμπελα.

Στη Μίκρα βλέπουν στην περίπτωση του Γιάννη Παπαδόπουλου την προοπτική αγωνιστικής αναγέννησης του 29χρονου διεθνούς άσσου, ο οποίος αναδείχθηκε από τον Ημίθεο ως ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό ταλέντο και ακολούθησε μακρά καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τελευταίος σταθμός του το κυπριακό πρωτάθλημα και η Νέα Σαλαμίνα, με τον Σπύρο Μπαξεβάνο να πιστεύει σημαντικά στη δυνατότητά του να βοηθήσει με την εμπειρία του, είτε ως ανασταλτικός μέσος, είτε ως «οκτάρι». Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και ο δρόμος της μεγάλης επιστροφής ανοικτός για τον Γιάννη.

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημήτρης Γροντής Ηρακλής

Όσον αφορά στον Δημήτρη Γροντή, ο 24χρονος μέσος αναμένεται να κλείσει στον Ηρακλή και να φορέσει και πάλι την «κυανόλευκη» φανέλα. Το είχε κάνει με επιτυχία στο δεύτερο μισό της τελευταίας σεζόν της ομάδας στη Super League, όπου συνέδραμε σημαντικά στην προσπάθεια της αγωνιστικής σωτηρίας της.

Ο μέσος από το Δίστομο αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός από την ΑΕΛ στα Τρίκαλα και μόλις χθες (18/7) έλυσε τη συνεργασία του με τους «βυσσινί» και είναι ελεύθερος. Εκτιμάται ότι ο αριστεροπόδαρος μέσος  μπορεί να βοηθήσει, είτε ως επιτελικός, είτε ως αριστερός μεσοεπιθετικός, είτε και ως «οκτάρι».

Οι γνωρίζοντες κάνουν λόγο για «κλεισμένη» μεταγραφή.

Αποτέλεσμα εικόνας για Στάθης Καράμπελας Εδεσσαϊκός

Τέλος, ο Ηρακλής ενδιαφέρεται και για τον Στάθη Καράμπελα.

Ο ταλαντούχος μέσος από τα Γιαννιτσά, ο οποίος τον Ιανουάριο συμπληρώνει τα 19 του, άρχισε την ποδοσφαιρική διαδρομή του από την Υποδομή της ΑΕΚ, ενώ πέρσι διακρίθηκε με την ομάδα του Εδεσσαϊκού.