- Bluearena - https://bluearena.gr -

Εν αναμονή της απόφασης της Δόξας για τους “3”

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Νίκος Ιωσηφίδης και συναντήθηκε με τους διοικούντες του Ηρακλή για το θέμα των τριών δανεικών παικτών από την δραμινή ομάδα.

Στον «Γηραιό» αγωνίστηκαν στο περασμένο πρωτάθλημα ο Κώστας Παναγιωτούδης, ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος και ο Σάββας Κυριακίδης οι οποίοι λογίζονταν σαν ερασιτέχνες. Έτσι τα δελτία τους ανήκουν στους «μαυραετούς» οι οποίοι για το διαδικαστικό της υπόθεσης ζήτησαν από την διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης να τα επιστρέψει.

Ο Ιωσηφίδης για λογαριασμό της ΠΑΕ Δόξα παρέλαβε τα δελτία και ενημέρωσε τους διοικούντες του Ηρακλή ότι η περίπτωση της παραμονής των τριών στους γαλάζιους θα εξαρτηθεί από το πλάνο που θα μπει στη Δόξα μετά τις σχετικές αποφάσεις του Γιάννη Μπύρου.

Ήδη έγιναν οι πρώτες επαφές με τους παίκτες προκειμένου να τους γνωστοποιηθούν οι προθέσεις της ΠΑΕ και να ακούσουν τις δικές τους σε ότι αφορά την περίπτωση της επιστροφής τους στη Δράμα.

Η ίδια διαδικασία θα επαναληφθεί από τον Νίκο Ιωσηφίδη και για την περίπτωση της επιστροφής του Τρύφωνα Κασμερίδη από το Σκούταρι, όπου αγωνίζονταν δανεικός.

Πηγή: mikriliga.com