Βαφειάδης: “Συζητάμε με υποψήφιους βασικούς μετόχους”

Ο Νίκος Βαφειάδης αναφέρθηκε στις εξελίξεις ενόψει της νέας ΠΑΕ και στις επαφές με τον υφυπουργό αθλητισμού.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο προεδρεύων της επιτροπής διοίκησης του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, μίλησε στον “Arena 89,4” και υπογράμμισε:

«Αν αυτά που συμφωνήσαμε υλοποιηθούν, θα προχωρήσει ο Ηρακλής, υπάρχει θετική προσέγγιση από την πλευρά του Υπουργού. Συζητήθηκαν πολλά ζητήματα, δεν ζητήσαμε παραβάσεις, ζητήσαμε τα αυτονόητα και ο υφυπουργός ήταν θετικός να μας βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι.

Συζητήσαμε πάνω από δυο ώρες για τα θέματα του Ηρακλή σε πολύ καλό επίπεδο, βρήκαμε μια άκρη για να προχωρήσουμε. Δεν πρόκειται να παρανομήσει ο υπουργός για τον Ηρακλή, μέσα στα στενά πλαίσια που ορίζει ο νόμος, κάνει τα αδύνατα δυνατά για να προχωρήσει ο Ηρακλής και να μπορεί να ανταποκρίνεται.

Σε περίπτωση που εμφανιστούν άνθρωποι που θα τρέξουν την μάδα, μέτοχοι ή οτιδήποτε, θα γίνει κι άλλη συνάντηση με τον υφυπουργό. Υπάρχουν συζητήσεις με ανθρώπους που ενδιαφέρονται να εμπλακούν αλλά αν υπάρξει κάτι οριστικό θα το ανακοινώσουμε, προς το παρών δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο.

Γίνονται οι απαραίτητες διεργασίες για να εξασφαλιστεί η συμμετοχή του Ηρακλή στην Φούτμπολ Λιγκ. Θα κάνουμε μια συνέντευξη τύπου όταν τελειώσει αυτήν η υπόθεση και θα ενημερώσουμε τον κόσμο.

Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι δύσκολοι καιροί για αυτό και τα διαρκείας δεν «προχωράνε» τόσο. Υπάρχει ανεργία, υπάρχουν προβλήματα, ήμασταν ξεκάθαροι από την αρχή όμως, δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να λειτουργεί ο σύλλογος. Δεν περιμένουμε την πλήρη ανταπόκριση των φιλάθλων του Ηρακλή, όμως μια καλή βάση ανθρώπων που έχουν την δυνατότητα να το κάνουν, ας το κάνουν όσο πιο γρήγορα μπορούν.

Καλό είναι να καταλάβουμε ότι η μοναδική πηγή εσόδων αυτήν την στιγμή για την ομάδα είναι τα διαρκείας. Αργότερα θα έρθουν κι άλλα έσοδα, όμως τώρα, μόνο τα διαρκείας βοηθούν, όσοι περισσότεροι μπορούν να πάρουν διαρκείας, καλό είναι να τα πάρουν τώρα. Οι οικονομικές απαιτήσεις είναι αυξημένες και τα έσοδα μηδενικά».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top