Ένα μήνα νωρίτερα θα συσταθεί η νέα ΠΑΕ Ηρακλής!

Οι εξελίξεις που «τρέχουν» ακατάπαυστα και εξυπηρετούν σημαντικά τη λειτουργικότητα του ποδοσφαιρικού Ημίθεου.

Το χρονικό περιθώριο για τη σύσταση της νέας «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρείας εκπνέει περί τα τέλη Αυγούστου. Στις 25 του Αυγούστου, όπως επιμένουν οι πιο ακριβολόγοι.

Κάπου εκεί οριοθετούσαν και την ολοκλήρωση κάθε τυπικότητας, η οποία αφορά στη συγκεκριμένη διαδικασία, οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού Ημίθεου. Αυτό προέβλεπε ο αρχικός προγραμματισμός τους, σε αδρές γραμμές αναφοράς.

Όμως, το γεγονός ότι τα πάντα «έτρεξαν» με ενθαρρυντικά γοργούς ρυθμούς, σε σχέση με το αναμενόμενο, δημιουργεί ένα νέο καθεστώς, σχετικά με την ημερομηνία ολοκλήρωσης των διαδικασιών σύστασης της νέας ΠΑΕ Ηρακλής.

Η εκκαθάριση βρίσκεται σε εξέλιξη και η σχετικές βεβαιώσεις, τις οποίες έχουν εξασφαλίσει οι νομικοί του Ημίθεου, Σάκης Ελευθεριάδης και Σπύρος Τσέλιος, το πιστοποιούν και αυτό αποτελεί στοιχείο γενεσιουργό για την ίδρυση νέας ΠΑΕ, με βάση το νέο αθλητικό κανονιστικό καθεστώς.

Παράλληλα, οι θετικές εξελίξεις στο θέμα της συνεισφοράς του «κυανόλευκου» επιχειρηματικού – και μη – κόσμου, ως προς την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, προώθησαν σημαντικά το ζήτημα και σε αυτόν τον καθοριστικό τομέα.

Απόρροια αυτής της μεθοδευμένης προσπάθειας είναι οι πληροφορίες, οι οποίες αναφέρουν ότι η σύσταση της νέας εταιρείας, που θα εδρεύει στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, θα σημειωθεί πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Οι ασχολούμενοι με το εγχείρημα αισιοδοξούν ότι, αν όλα εξελιχθούν ομαλά, ίσως η ίδρυση του νέου εταιρικού καθεστώτος να προλάβει να φέρει ακόμη και ημερομηνία Ιουλίου…

Όλα αυτά, με τη μοναδική – πλέον – προϋπόθεση ότι, όσοι υποσχέθηκαν συμμετοχή στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, θα σπεύσουν να μετασχηματίσουν τη δέσμευσή τους σε πράξη, με το που θα ανοίξει ο σχετικός τραπεζικός λογαριασμός. Αν συμβεί αυτό – όπως αναμένεται – τότε, ακόμη και στις αμέσως προσεχείς μέρες, θα μπορούμε να διακηρύξουμε ότι… «εγένετο η νέα ΠΑΕ Ηρακλής!»…

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top