Χατζόγλου: “Είμαστε σίγουροι για το μετοχικό κεφάλαιο”

Ο Σάκης Χατζόγλου έδωσε αισιόδοξα μηνύματα για τη νέα ΠΑΕ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε ο Σάκη Χατζόγλου στο “Metropolis 95,5”:

Το ραντεβού του με τον Υπουργό: «Πήγε αρκετά καλά. Αυτό που ειπώθηκε είναι ότι θα μας στηρίξουν σε όλους τους τομείς. Όσο αφορά στα χρέη και τις ανταποδώσεις. Ακόμα βρισκόμαστε στα λόγια και δεν υπάρχουν υπογραφές».

 

Αν υπάρχει επιφύλαξη μέχρι να εμφανιστούν τα χρήματα και για τις υποσχέσεις που δόθηκαν ώστε να καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο: «Είμαστε πιο σίγουροι σε αυτό. Ακόμα και αν δε βρισκόμαστε στο 100%, είμαστε στο 90%. Ότι έχει ειπωθεί από τους ανθρώπους που έχει ειπωθεί είναι όλα αληθινά. Είχαμε, πάντως, ένα πρόβλημα με το μετοχικό κεφάλαιο. Το πόσες μέρες θα μείνει μέσα, το πόσες μέρες θα πειραχτεί αλλά αυτά είναι θέματα των νομικών».

Τις μεταγραφές που ανακοινώνει ο Ηρακλής: «Γενικά ο Ηρακλής δεν έχει μεγάλο θέμα. Έχει μεγάλο brandname, θα ανακοινωθούν κι άλλες μεταγραφές εκτός από τον Τσίπρα. Εμάς μας καίει περισσότερο το οικονομικό».

Αν γίνεται να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση χωρίς επενδυτή: «Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε την βιωσιμότητα της ομάδας. Φυσικά, καλό θα ήταν να υπάρξει επενδυτής για να μείνει αρκετά χρόνια. Το θέμα είναι να φτιάξουμε ομάδα για πολλά χρόνια».

Τις επαφές με τον Μυτιληναίο: «Αυτό ήταν κάτι προσωπικό. Δε θα ασχοληθούμε με αυτό το θέμα γιατί δεν προλαβαίνουμε. Όποιος καλοπροαίρετος θέλει ας έρθει στον Ηρκαλής, αρκεί να είναι ψαγμένος».

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top