Μετράμε αντίστροφα…

Η «πρώτη» της ομάδας την ερχόμενη Δευτέρα περνά τις δυσκολίες διαχείρισης στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή στο υψηλότερο επίπεδο…

Βεβαίως και ασχολούνταν και με το αγωνιστικό τμήμα. Άλλωστε, εξ ου και κανόνισαν τα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, τα της συμφωνίας με εταιρεία αθλητικής ένδυσης, προχώρησαν σε συμφωνίες ανανέωσης με το τεχνικό επιτελείο και προχώρησαν – ως προς το μεγαλύτερο μέρος – με όσους κρίθηκαν ως «παραμένοντες» από το προηγούμενο ρόστερ.

Όμως, πλέον, τα πάντα κορυφώνονται σε επίπεδο διαχείρισης για τους ανθρώπους του Ηρακλή, ενόψει αυτής της νέας συνθήκης. Παράλληλα με το πιεστικό του πράγματος στο θέμα της σύστασης της νέας ΠΑΕ, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν –  μέσα σε εξαιρετικά στενό χρονικό πλαίσιο – και το γεγονός ότι Σπύρος Μπαξεβάνος, Τάσος Κατσαμπής, Θάνος Κούρτογλου και Φώτης Γκιζέλης – προς ώρας – «κινδυνεύουν» να δουν μπροστά τους σε λίγες μέρες μόλις 12 ποδοσφαιριστές.

Διότι τόσοι έχουν συμφωνήσει μέχρι στιγμής για ανανέωση και αυτοί, πάντως, βρίσκονται εν αναμονή των προκαταβολών για τη συμφωνία τους. Τις προσεχείς μέρες – και πάντως εντός της εβδομάδας – υπάρχει η προοπτική για ανάλογη εξέλιξη με τον Νίκο Κουρέλλα και, αν προκύψει οριστική λύση στο θέμα τους με τη Δόξα, με τους Κώστα Παναγιωτούδη, Χρυσόστομο Ρεβυθόπουλο και Σάββα Κυριακίδη.

Τότε, θα μιλάμε για 16άδα. Σαφώς και στις προπονήσεις των πρώτων ημερών μπορεί να πλαισιώσουν την ομάδα νεαροί από το προηγούμενο ρόστερ, οι οποίοι ακόμη δεν βρήκαν επόμενο σταθμό στην καριέρα τους, ή υπό δοκιμήν παίκτες. Το ζητούμενο, όμως, είναι οι παίκτες, οι οποίοι θα συγκροτήσουν το νέο ρόστερ σε πραγματικό και πρακτικό επίπεδο.

Είναι βέβαιο, ότι με την πρώτη συγκέντρωση χρημάτων , μετά τα ανοίγματα λογαριασμών για το μετοχικό κεφάλαιο και τα διαρκείας, θα γίνει μια προσπάθεια για τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης.

Ίσως κάποιοι εκ των νεομεταγραφέντων προλάβουν και την «πρώτη»…

Πάντως μπήκαμε σε μία άκρως απαιτητική και σκληρή φάση για τα πράγματα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, καθώς το απαιτητό είναι να αρχίσουν να «τρέχουν» τα πάντα, παντού και σε φάση απόλυτης υλοποίησης…

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top