«Στον αέρα» – προς το παρόν – οι «3»

Η δέσμευση Μπύρου στο… «μιλητό», η… απροσδιόριστη κατάσταση στη Δράμα και η παράταση αγωνίας για Παναγιωτούδη, Ρεβυθόπουλο και Κυριακίδη.

Είχε προσφέρει τόνους αισιοδοξίας η πρόσφατη προφορική δέσμευση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, σχετικά με την υπόθεση των «3» του Ηρακλή. Ο Γιάννης Μπύρος είχε περάσει προ ολίγων ημερών το μήνυμα στην «κυανόλευκη» πλευρά, ότι δεν έχει πρόβλημα να αποδεσμεύσει τους Παναγιωτούδη, Ρεβυθόπουλο και Κυριακίδη, για να καταλήξουν στον Ημίθεο, από τη στιγμή κατά την οποία διαπιστώνει ότι αποτελεί κοινή επιθυμία και των ίδιων των ποδοσφαιριστών.

Έκτοτε, όμως, φαίνεται ότι «μπλέχτηκε» η υπόθεση. Οι παίκτες επικοινώνησαν με τους ιθύνοντες της ομάδας, με την οποία δεσμεύονται, ευελπιστώντας ότι όντως θα ανάψει «πράσινο» για την απελευθέρωσή τους και έλαβαν την απάντηση ότι όλα είναι ρευστά.

Όχι, απλώς, ως προς το δικό τους ζήτημα, άλλα όσον αφορά στα πάντα στο Δραμινό στρατόπεδο. Ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος απειλεί να αποχωρήσει, αντιμετωπίζει εσωτερικά προβλήματα στον σύλλογό του, το θέμα της τεχνικής ηγεσίας δεν έχει ξεκαθαρίσει και – επί του παρόντος – το τελευταίο με το οποίο θα ήθελαν να ασχοληθούν είναι αυτό των τριών νυν «κυανολεύκων» ποδοσφαιριστών, οι οποίοι επιθυμούν να συνεχίσουν στα «κυανόλευκα».

Κατόπιν όλων αυτών, στη Μίκρα αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία και καρτερικότητα το όλο ζήτημα, δίνοντας προτεραιότητα σε όλες τις υπόλοιπες εκκρεμότητες, καθώς προτίθενται να προσφέρουν χρόνο στους «μαυραετούς», προκειμένου να καταλήξουν σε οριστικές αποφάσεις για τον Κώστα Παναγιωτούδη, τον Χρυσόστομο Ρεβυθόπουλο και τον Σάββα Κυριακίδη.

Και όταν και εφόσον υλοποιηθεί η δέσμευση Μπύρου, θα είναι πανέτοιμοι να τους καλέσουν στον δεύτερο όροφο του κτηρίου των εγκαταστάσεων της Μίκρας, για να προχωρήσουν σε συμφωνία παραμονής μαζί τους.

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top