- Bluearena - https://bluearena.gr -

Θέλουν τον Γιάννη Δημάκο, αλλά…

Προσβλέποντας στο καλύτερο δυνατό για τη στελέχωση της ομάδας της νέας περιόδου, στο Ιβανώφειο ενδιαφέρονται και για την περίπτωση του Γιάννη Δημάκου.

Ο 28χρονος σούτινγκ γκαρντ (1.93), προέρχεται από την Basket League  και τον Προμηθέα Πάτρας και θεωρείται μιας πρώτης τάξης περίπτωση για το επίπεδο της Α2, με βάση την ικανότητά του στο σκοράρισμα, από μακρινή, αλλά και κοντινή απόσταση.

Το σημαντικότατο ανάχωμα σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι ο Πελοποννήσιος παίκτης επιδιώκει να συνεχίσει την παρουσία του στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ και βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες, οι οποίες μετέχουν σε αυτήν και ενδιαφέρονται για εκείνον.

Ο Ηρακλής, από την πλευρά του, έχει γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον του για τον παίκτη, αλλά η μόνη ελπίδα ουσιαστικής προσέγγισής του έχει να κάνει με την προοπτική να μην βρει συμφωνία με ομάδα της Α1.

Κατά συνέπεια οι «κυανόλευκοι» δεν δύνανται να πράξουν κάτι περισσότερο από το να παρακολουθούν στενά την υπόθεσή του και να ενεργήσουν, αν και εφόσον δεν καρποφορήσουν οι επαφές του Δημάκου με τον χώρο της Basket League.