Κλείνει τα αυτιά στις… ισραηλινές «Σειρήνες» και έρχεται Ηρακλή ο Ματαλών!

Ο «κυανόλευκων» αισθημάτων πόιντ γκάρντ δεν φαίνεται να χάνει τον δρόμο για το Ιβανώφειο…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η αλήθεια είναι ότι το ήθελε ανέκαθεν. Να αγωνιστεί, δηλαδή, κάποια στιγμή της καριέρας του και στην ομάδα, την οποία αγαπά από πιτσιρικάς.

Ο Μάριος Ματαλών, λοιπόν, σκέφτεται πολύ σοβαρά να ενεργοποιήσει την προσυμφωνία συνεργασίας, που έχει με τον Ηρακλή εδώ και αρκετές εβδομάδες (επετεύχθη με την πρώτη επικοινωνία των δύο πλευρών, λίγο μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων) και να μετατρέψει το όνειρό του σε πραγματικότητα.

Ο 29χρονος πλέι μέικερ… «ταλαιπωρείται» από το δέλεαρ μιας εξαιρετικά υψηλής πρότασης από ομάδα του Ισραήλ, όμως φαίνεται να προκρίνει σαφώς την επιθυμία του να φορέσει – επιτέλους – τα «κυανόλευκα».

Πέρα από τους διοικούντες και ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή μαζί του, εξηγώντας του το αγωνιστικό πλάνο της νέας σεζόν και καταδεικνύοντας πόσο σημαντικός είναι στην υλοποίησή του ο Θεσσαλονικέας πόιντ γκαρντ.

Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα και τις προσεχείς μέρες στο Ιβανώφειο φιλοδοξούν ότι θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν την σπουδαία προσθήκη του αριστερόχειρα «άσσου».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top