Εξετάζουν και συζητούν για Βασίλη Σίμτσακ

Σκέψεις για έμπειρη ενίσχυση κάτω από τα καλάθια, αν και πρόκειται για παίκτη, ο οποίος μελετά ήδη προτάσεις από εξωτερικό και Α1…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Βασίλη Σίμτσακ εξετάζουν στον Ηρακλή, με τον 37χρονο ψηλό να έχει αγωνιστεί πέρσι στο Περιστέρι, σε μία σεζόν, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για την αθηναϊκή ομάδα.

Ο ύψους 2.05 Αθηναίος φόργουορντ – σέντερ έχει μακρά θητεία στη Basket League και βρίσκεται στη σκέψη του «κυανόλευκου» κόουτς ως μια από τις επιλογές για τη συγκεκριμένη θέση. Ουσιαστικά πρόκειται για άλλη μία περίπτωση «τεσσαροπένταρου» της Α1, που μπορεί να αποδειχθεί επιβλητικό «πεντάρι» στο επίπεδο της Α2, με τη σωματοδομή και τον δυναμισμό, που διαθέτει στο παιχνίδι του, αλλά, παράλληλα, με την ποιότητα, που του έχει προσδώσει η εμπειρία του.

Βεβαίως, όσον αφορά στο θέμα Σίμτσακ, θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το αν θα επιλέξει να μετακινηθεί σε ομάδα του εξωτερικού (φημολογείται ότι έχει πρόταση από της Ρωσία) ή αν θα καταλήξει σε ομάδα της Basket League (υπάρχει ενδιαφέρον από τον Πανιώνιο).

Από εκεί και πέρα, όλα είναι ανοικτά και ως προς την προοπτική να προχωρήσει το «κυανόλευκο» ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top