- Bluearena - https://bluearena.gr -

Την Πέμπτη 19/7 εξετάζεται ο φάκελος του Ηρακλή

Πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ και πέντε ομάδες πήραν το πράσινο φως για τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα η Επιτροπή την οποία αποτελούν οι Χρήστος Ηλιάδης (Πρόεδρος – εκπρόσωπος ΕΣΑΠ), Λευτέρης Κογκαλίδης (εκπρόσωπος ΕΟΠΕ) και Βασίλης Μηνούδης (εκπρόσωπος ΠΑΣΑΠ), εξέτασε τους φακέλους των ΤΑΑ ΠΑΟΚ, ΑΟ Φοίνικα Σύρου, ΑΟΠ Κηφισιάς, ΑΠΦΣ Ηρακλή Χαλκίδας και ΓΑΣ Παμβοχαϊκός τα οποία και αδειοδότησε, για τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα.

Οι φάκελοι των υπολοίπων ΤΑΑ θα εξεταστούν σε επόμενη συνεδρίαση που θα διεξαχθεί στις 19 Ιουλίου 2018 και το ενδιαφέρον σ’ αυτή τη (τελευταία;) συνεδρίαση στρέφεται κυρίως στην ΑΕΚ (που οι πληροφορίες την θέλουν να έχει διακανονίσει το μεγαλύτερο μέρος των παλιών χρεών), αλλά και στο αν τελικά ο Εθνικός Πειραιά καταθέσει φάκελλο ή αν ισχύσει η άτυπη ενημέρωση της ομάδας ότι θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Η ΕΣΑΠ έχει ζητήσει από τους κυανόλευκους του Πειραιά να αποστείλουν επίσημο έγγραφο με το οποίο θα ξεκαθαρίζουν τη θέση τους, αφού οι πληροφορίες θέλουν τη Ροδίων Άθλησις να είναι έτοιμη για να καλύψει το κενό.

Πηγή: sportsfeed.gr