- Bluearena - https://bluearena.gr -

Θετικός και ανανεώνει ο Κακαρούδης

Στην ουσία, μόνο τα τυπικά απομένουν, προκειμένου να ανακοινωθεί ότι ο Κώστας Κακαρούδης θα συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο στον Ηρακλή.

Αυτό, καθώς το γεγονός ότι ο 35χρονος φόργουορντ προκρίθηκε στον σχεδιασμό του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, ως παραμένων στο ρόστερ και της νέας περιόδου, έφερε τον Ημίθεο να προχωρά σε συζήτηση μαζί του για αυτόν τον σκοπό.

Η ευχάριστη είδηση, η οποία προκύπτει, είναι ότι ο Σερραίος ψηλός ήταν απολύτως θετικός σε αυτήν την προοπτική και δεν προέκυψε δυσκολία στην επίτευξη σύγκλισης απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Τις επόμενες μέρες, μέσα από μία νέα επαφή για τα τυπικά του νέου συμβολαίου (το οποίο θα είναι μονοετές) , αναμένεται να έλθει και η σχετική ανακοίνωση.

Παρά το γεγονός ότι ο Κώστας Κακαρούδης αδίκησε θεαματικά τον εαυτό του την περασμένη χρονιά, μη αποδίδοντας αναλόγως των σπουδαίων δυνατοτήτων του σε όλη τη διάρκεια, αποτελεί βασικό γρανάζι και του νέου σχεδιασμού. Πρόκειται για έναν “top class”  – για την κατηγορία – παίκτη, στη θέση που αγωνίζεται, με δυνατότητα απειλής και μακριά από το καλάθι, με το καλό τρίποντο, που διαθέτει και, μάλιστα, διατηρεί σημαντικότατες και πολλές παραστάσεις και από το επίπεδο της Basket League.