Ποντίκης: “Όλα μπαίνουν σε μια σειρά”

Ο Νίκος Ποντίκης τόνισε πως οι “κυανόλευκοι” βρίσκονται κοντά στο να ολοκληρώσουν την σύσταση της νέα ΠΑΕ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στον «FAIR PLAY FM 96,1» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή , Νίκος Ποντίκης, ο οποίος μίλησε για την σύσταση της νέα ΠΑΕ και για τις κινήσεις της “κυανόλευκης” διοίκησης.

Είπε μεταξύ άλλων:

Για το ζήτημα του μετοχικού: «Αυτό είναι μια βασική προϋπόθεση. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο έχουμε μαζέψει σχεδόν όλα τα χρήματα, τις 320.000 ευρώ. Θα γίνει μια συνάντηση και με τον Υφυπουργό την Τρίτη και θα ολοκληρώσουμε όλες τις διαδικασίες. Το σημαντικότερο βέβαια είναι η σύσταση της νέας ΠΑΕ. Νομίζω ότι όλα μπαίνουν σε μια σειρά. Από εκεί και πέρα προχωράει και το αγωνιστικό. Κρατήσαμε τους παίκτες που θέλαμε από πέρυσι και θα γίνουν και κάποιες μεταγραφές. Έχουμε κάνει ήδη κάποιες κουβέντες με παίκτες, αλλά η ομάδα θα ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία, έχουμε αγοράσει τα πάντα, ακόμη και τα όργανα μέτρησης που ζήτησε ο προπονητής. Έχουμε κάνει αρκετή δουλεία μέχρι τώρα».

Για τον Μυροφορίδη: «Πιστεύω είμαστε αρκετά κοντά σε συμφωνία. Πρέπει να συζητήσουμε κάποιες λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι ξέρει το κλίμα στον Ηρακλή και με την ομάδα μας θα κάνει το βήμα παραπάνω. Μίλησα κι εγώ μαζί του, είναι αισιόδοξος και έτοιμος για δουλειά. Πιστεύω πως θα έχει αίσιο τέλος αυτή η ιστορία».

Για την πρόταση του Υφυπουργού για 14 ομάδες του χρόνου: «Νομίζω με αυτά τα έσοδα, δηλαδή 4,5 εκατομμύρια ευρώ για κάθε ομάδα, εάν ισχύει, θα συμφωνήσουν όλοι. Δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα ακόμα, το παρακολουθούμε το θέμα, αλλά δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε με αυτό που ακούγεται ότι οι δυο πρώτες ομάδες της Football league θα παίξουν πλέϊ οφ με τον 13ο και 14ο της Superleague για να κερδίσουν την άνοδο. Σε καμία περίπτωση δεν θα το δεχθούμε, ο πρώτος και ο δεύτερος της κατηγορίας πρέπει να βγει στη Superleague».

Για τον Μυτιληναίο: «Καμία συζήτηση δεν έχει γίνει αυτή την περίοδο, αλλά είναι προσωπικές απόψεις και σκέψεις ανθρώπων του Ηρακλή, αλλά αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι όταν τον πλησίασαν άνθρωποι της οικογένειας της ομάδας μας είχε πει ότι για τον Ηρακλή δεν θέλει να ακούσει τίποτα. Τους είχε πει «ελάτε να μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο θέλετε, εκτός από τον Ηρακλή», άρα πώς θα τον ξαναπλησιάσουμε, αφού δεν θέλει να ασχοληθεί με την ομάδα;»

Το μήνυμά του στον κόσμο: «Οι φίλαθλοι του Ηρακλή θα πρέπει να είναι ήσυχοι, καθώς η ομάδα έχει δρομολογήσει τα πάντα. Νομίζω πως και με την βοήθεια του κόσμου δεν θα έχουμε πρόβλημα. Έχουμε ανάγκη τον κόσμο της ομάδας και νομίζω ότι θα ανταποκριθεί με αγορά εισιτηρίων διαρκείας, κάτι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς, θα είναι φοβερή βοήθεια στο ξεκίνημα της κατηγορίας».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top