- Bluearena - https://bluearena.gr -

Τουτζιάρης: “Πρώτα η ΠΑΕ κι όλα τα άλλα έπονται…”

Αναλυτικά, οι τοποθετήσεις του Φάνη Τουτζιάρη στο “Metropolis 95,5”:

Για τη συγκέντρωση των χρημάτων για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου της νέας ΠΑΕ: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Ώσπου να βγει η πώληση των μετοχών θα καλυφθεί κι αυτό το υπόλοιπο. Είμαστε σε καλό δρόμο όσον αφορά την εκκίνηση για τη σύσταση της ΠΑΕ».

 

Για την προοπτική συνεργασίας με τον Παύλο Μυροφορίδη: «Δεν είναι θέμα αυτή τη στιγμή το να γίνει ένα ραντεβού με τον κ. Μυροφορίδη. Το θέμα είναι ότι πρέπει πρώτα να μπουν λεφτά στην ομάδα. Κύριο μέλημά μας είναι η σύσταση της εταιρείας. Μετά μπορούμε να συζητάμε με όλους τα πάντα. Μακάρι όλοι όσοι θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα να μπορούν να ανήκουν σε αυτή. Αν ο κόσμος στηρίξει μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

 

Για το αν θέλουν τον Μυροφορίδη στον Ηρακλή: «Το ερώτημα μπορεί να αφορά και τον κ. Μυροφορίδη. Θέλει ο κ. Μυροφορίδης να έρθει στον Ηρακλή ή δεν θέλει; Το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να μιλήσουμε με πραγματικά γεγονότα διότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τα χρήματα για να λειτουργήσουμε περαιτέρω. Πρώτα πρέπει να συσταθεί η ΠΑΕ και κατόπιν να λειτουργήσουμε για όλα τα άλλα θέματα. Ευσταθεί η πληροφορία ότι επίκειται νέα συνάντηση με τον Μυροφορίδη. Λογικό είναι να είμαστε σε κουβέντα. Και με παίκτες που δεν ανήκουν στον Ηρακλή μιλάμε, όμως, δεν υπάρχει ακόμη κάτι σίγουρο».

 

Για το πότε θα ξεκαθαρίσει το οικονομικό: «Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα έχουμε ξεκαθαρίσει και πιστεύω ότι θα είναι ακόμη πιο καλά τα πράγματα. Και με τη στήριξη του κόσμου, ο οποίος πιστεύω ότι έχει αναλογιστεί πως η πολυμετοχικότητα προχωρά θα έχουμε την ευκαιρία να φτιάξουμε την ομάδα που θέλουμε».

 

Για το αν υπάρχει η πιθανότητα να μπει κάποιος επιχειρηματίας μπροστάρης: «Συζητήσεις γίνονται και περιμένουμε απαντήσεις. Μακάρι να έρθει ο κύριος επενδυτής, αλλά νομίζω ότι όσοι γίνουν μέτοχοι μπορούν να αξιολογήσουν την κατάσταση και μακάρι η πολυμετοχικότητα να προχωρήσει».

 

Για το αν αυτός θα μπορούσε να είναι ο Μυτιληναίος: «Ευχής έργον θα ήταν να έρθει ο Μυτιληναίος. Είναι ένα μεγάλο όνομα. Εμείς να του χτυπήσουμε την πόρτα, τη χτυπάμε ήδη. Η πόρτα του ανοίγει όμως; Γίνονται κινήσεις προς όλους όσοι είναι φίλα προσκείμενοι στον Ηρακλή. Όλος ο Ηρακλής έχει ανάγκη τους πάντες και τα πάντα. Όλοι όσοι θέλουν πρέπει να βοηθήσουν για να μην μπλέξουμε σε φαντάσματα του παρελθόντος».