Ο “κυανόλευκος” απολογισμός του Πανελληνίου Συγχρ. Κολύμβησης (pics)

Δυναμική παρουσία των αθλητριών του Τμήματος Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Ηρακλή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Β΄, που διεξήχθη στο Χαϊδάρι.

Ερασιτέχνης

Όπως αναφέρει η σελίδα του Τμήματος του Facebook:

“Ο απολογισμός για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων Β’ στο Χαϊδάρι δεν θα μπορούσε παρά να είναι θετικος, αφού κερδίσαμε την 7 θέση στη γενική κατάταξη, ανάμεσα σε 25 συλλόγους από όλη την Ελλάδα.

Αρχικώς , η αθλήτρια μας, Ελενη Παπαδόπουλου , μας έκανε υπερήφανους κατακτώντας τον τίτλο της 5ης καλύτερης αθλήτριας σε όλη την Ελλάδα ανάμεσα σε 271 συμμετοχές, στο αγώνισμα των φιγούρων και την 4η θέση στο αγώνισμα του Solo , ανάμεσα σε 43 συμμετοχές.

Στις φιγούρες οι αθλήτριες μας κατετάγησαν αναλυτικά: Βουρκουδη 55η, Κατσαρκα 77η , Τελιουση 94η, Καλογηρου 128η, Μανου 145η, Ηλιάδου 152η, Καριοφυλλη 177η, Ροκκα 188η, Παπαδόπουλου Αθήνα 190η.

Στο αγώνισμα του Dueto , οι Βουρκουδη και Παπαδόπουλου κατετάγησαν 6ες ανάμεσα σε 50 συμμετοχές , ενώ η Κατσαρκα και Ηλιάδου κέρδισαν την 25η θέση.

Στο ομαδικό, η ομάδα μας κατέκτησε την 10η και 18η θέση ανάμεσα σε 27 ομαδικά , ενώ στο αγώνισμα του Combo , τη 10η ανάμεσα σε 18 συμμετοχές.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας ,τους γονείς και την Ολγα Πελεκάνου”.

Image may contain: 7 people, people smiling, people standing, shorts, child and outdoor

Image may contain: 8 people, people smiling, people standing and outdoor

Image may contain: one or more people, people on stage and swimming

Back to Top