«Κλειδώνει» η σύσταση της νέας ΠΑΕ Ηρακλής!!!

Μια ανάσα πριν την κάλυψη του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου ο ποδοσφαιρικός Ημίθεος – Έχουν συγκεντρωθεί ήδη περί τα 250.000 ευρώ! – Ανοίγει η διασπορά μετοχών, προς 50 ευρώ εκάστη!

Ο αγώνας των Ηρακλειδέων, οι οποίοι ανέλαβαν το δυσκολότατο έργο της ποδοσφαιρικής επανεκκίνησης του Συλλόγου, έφτασε στα όρια της δικαίωσής του.

Το βασικότερο προαπαιτούμενο για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ είναι το οικονομικό και, αυτό, έχει πλέον φτάσει μια ανάσα από την πλήρωσή του!

Συγκεκριμένα, ενώ το εκ του νόμου απαιτητό ποσό ορίζεται σε κάτι περισσότερο από 300.000 ευρώ, αυτή τη στιγμή στο ταμείο του εν συγκροτήσει μετοχικού κεφαλαίου ήδη βρίσκεται ένα ποσό περί τα 250.000 ευρώ.

Αυτό συνεπάγεται ότι το οικονομικό «σαφάρι» και οι επαφές με τους επιχειρηματικούς παράγοντες παρήγαγαν αποτέλεσμα, σε μία δύσκολη για την ελληνική – αλλά και για την «κυανόλευκη» – κοινωνία, περίοδο και ότι, από εδώ και πέρα, απαιτείται μία ώθηση από τον κόσμο, ώστε να κλείσει και τυπικά το ζήτημα.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής θα προχωρήσει σε διαδικασία ευρύτατης διασποράς μετοχών, ζητώντας από τους φίλους του Συλλόγου να προχωρήσουν στην απόκτηση έστω και μιας από αυτές. Η τιμή εκάστης μετοχής της νέας ΠΑΕ αποφασίστηκε να οριστεί στα 50 ευρώ!

Πρόκειται για μια ώθηση, την οποία θα την προσφέρει μαζικά και αποφασιστικά ο «κυανόλευκος» κόσμος!!!

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top