«Σαφάρι» οικονομικής στήριξης, που στέφεται με επιτυχία…

Το ρευστό για την κάλυψη των αμέσων αναγκών και η πλήρωση του μετοχικού κεφαλαίου, τα κορυφαία ζητούμενα στις επαφές των παραγόντων του Ηρακλή. – Προχωρά η συγκέντρωση των απαραίτητων χρημάτων, με τη βοήθεια της «κυανόλευκης» κοινωνίας.

Σε ένα απολύτως απαιτητικό και εξαιρετικά δύσκολο δίπολο επιχειρούν οι επιτελείς του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, καθώς όσο κυλούν οι μέρες αυτού του καλοκαιριού, που φέρνει την «κυανόλευκη» πραγματικότητα και πάλι στο επίπεδο απαιτήσεων των επαγγελματικών κατηγοριών, τα δεδομένα «ζορίζουν» αυξητικά, με λογική γεωμετρικής προόδου.

Μέσα από τις τελευταίες επαφές για το μέγιστο ζήτημα της χρηματοδότησης, έχει εξαπολυθεί… «σαφάρι» εξεύρεσης των χρημάτων, τα οποία απαιτούνται, προκειμένου να συνεχίσει να «τρέχει» αποδοτικά και ελπιδοφόρα η προσπάθεια του Ημίθεου.

Οι βολιδοσκοπήσεις αφορούν, τόσο προς την κατεύθυνση κάλυψης των άμεσα απαιτητών αναγκών, προκειμένου να λειτουργήσει κανονικά και απρόσκοπτα το όλο εγχείρημα (δικαστικά έξοδα, εκκαθάριση, άμεσες λειτουργικές ανάγκες για το αγωνιστικό τμήμα κλπ), όσο και προς την κατεύθυνση της κάλυψης των κάτι περισσότερο από 300.000 ευρώ, που απαιτούνται, ώστε να δημιουργηθεί το νέο μετοχικό κεφάλαιο και – κατά συνέπεια – να συσταθεί η νέα ΠΑΕ.

Ήδη, οι πληροφορίες, που προέρχονται από τη Μίκρα, αναφέρουν ότι η προσπάθεια, ως προς την κάλυψη των άμεσων αναγκών μέσω του ανάλογου ρευστού, βαίνει αρκετά θετικά, με τη στήριξη της «κυανόλευκης» οικογένειας. Επανειλημμένως έχουν τονίσει, οι ίδιοι οι ιθύνοντες του «Γηραιού», ότι ένα ποσό της τάξης των 50.000 είναι κρίσιμο να συγκεντρωθεί αμέσως, καθώς είναι απαιτητό και καταλυτικό για το εν εξελίξει εγχείρημα.

Εν γένει, στο διοικητικό περιβάλλον κυριαρχεί κλίμα αισιοδοξίας, καθώς ήδη κάνουν λόγο για την υπαρκτή, πλέον, δυνατότητα εξεύρεσης λύσης στο οικονομικό.

Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις και για το ζήτημα του μετοχικού κεφαλαίου της νέας ποδοσφαιρικής εταιρείας, η οποία θα εδρεύει στα γραφεία της Μίκρας, καθώς εκεί – αναγκαστικά – θα πρέπει να «μιλήσουν» επιχειρηματικοί παράγοντες, οι οποίοι θα συμβάλλουν με σημαντικά ποσά, αν λάβει κανείς ως δεδομένο ότι θα πρόκειται για μια ΠΑΕ, η οποία δεν θα έχει τον «έναν επενδυτή – ιδιοκτήτη – χρηματοδότη».

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top