- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ανακοίνωσε και τον “μπόμπερ” Αρμενάκη!

Όπως είχατε ενημερωθεί προ ημερών από ανάρτηση [1] της BlueArena, οι διοικούντες του βολεϊκού Ηρακλή έφτασαν σε συμφωνία, τόσο με τον Απόστολο Αρμενάκη, όσο και με τον Λάμπη Μπαμπαλιούτα για συνέχιση της συνεργασίας τους και είναι θέμα δικής τους επικοινωνιακής ευχέρειας το πότε θα ανακοινώσουν τις σημαντικές αυτές ειδήσεις.

Ιδού η επίσημη ανακοίνωση ανανέωσης συνεργασίας με τον κορυφαίο επιθετικό της ομάδας, Απόστολο Αρμενάκη:

“Το ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον Απόστολο Αρμενάκη.

Ο αθλητής συναντήθηκε χθες στα γραφεία του τμήματος με τον πρόεδρο κ. Καλαϊτζίδη για να συζητήσουν και να έρθουν σε τελική συμφωνία για την νέα σεζόν 2018-19, ενώ χαρακτηριστικά είπε : «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα. Η διοίκηση έδειξε από την αρχή ότι με θέλει και ότι είμαι στις προτεραιότητες της. Εύχομαι υγεία σε όλους μας και τα υπόλοιπα θα τα δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ».

Κατά την προηγούμενη σεζόν ο Α. Αρμενάκης παρά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε στα τελευταία παιχνίδια, κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του και έδωσε το εκατό τοις εκατό σε όλη την αγωνιστική περίοδο χθες.

Μέλημα της διοίκησης και του προπονητή είναι η ανανέωση της συνεργασίας με κάποιους απο τους αθλητές που ανήκουν ήδη στον σύλλογο κρατώντας έτσι ζωντανό τον περσινό κορμό.

Απόστολε σου ευχόμαστε καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες σε Ελλάδα & Ευρώπη με τον ΗΡΑΚΛΗ μας !”.