Συνάντηση με τον Αλέξη Αδαμίδη

Η επαφή με τον Ειδικό Συνεργάτη της ΓΓΑ επιχειρείται, σε μία προσπάθεια να φωτιστούν τα «σκοτεινά σημεία», σχετικά με το μέλλον της νέας ΠΑΕ και τις προθέσεις της Πολιτείας.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας, που καταβάλλουν οι επιτελείς του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, σχετικά με το ξεκαθάρισμα του ορίζοντα γύρω από την προοπτική της νέας ΠΑΕ, ορίστηκε συνάντηση με τον Αλέξη Αδαμίδη, για αύριο (Τρίτη 10/7).

Πρόκειται για τον Ειδικό Συνεργάτη της ΓΓΑ και γνωστό Ηρακλειδέα, ο οποίος είναι απολύτως ενήμερος για τα θέματα των «κυανολεύκων» και συνδυάζει το γεγονός ότι αποτελεί στενό συνεργάτη του Γενικού Γραμματέα, Ιούλιου Συναδινού και ότι – ως εκ τούτου – διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με το υφυπουργείο αθλητισμού και τον Γιώργο Βασιλειάδη.

Τα θέματα, που πρέπει – οπωσδήποτε – να διευκρινιστούν, είναι καθοριστικά για την προοπτική της ΠΑΕ και της ομάδας, όπως το μέγιστο ζήτημα των χρεών, τα οποία – εν τέλει – θα κληθεί να αποπληρώσει η νέα ποδοσφαιρική εταιρεία.

Παράλληλα, θα πρέπει να διευκρινιστεί από πλευράς των πολιτειακών αρχών το αν και κατά πόσον θα εφαρμοστεί η «αντισταθμιστική φόρμουλα διαχείρισης των χρεών», την οποία υποσχέθηκε ο ίδιος ο υφυπουργός στους Ηρακλειδείς παράγοντες, κατά την πρώτη συνάντησή των δύο πλευρών.

Σαφώς, από τη συγκεκριμένη επαφή δεν αναμένονται οριστικές απαντήσεις, αλλά – τουλάχιστον – μεταφορά των δεδομένων προς την πλευρά Βασιλειάδη, ώστε να προκύψουν σε σύντομο χρονικό διάστημα οριστικές εξελίξεις.

Όπως έχουν αποσαφηνίσει σε δημόσιες τοποθετήσεις τους τα μέλη της διοικητικής ομάδας, αυτό το πλάνο αφορά σε εξασφάλιση χορηγιών, το ύψος των εσόδων από τις οποίες θα αντισταθμίζει τα χρέη, που θα προκύψουν.

Να σημειωθεί ότι οι επιτελείς του Ημίθεου έχουν διακηρύξει ότι θα ζητήσουν να τους κατατεθούν εγγράφως από την κυβερνητική πλευρά οι – όποιες – δεσμεύσεις της, ως προς τα θέματα της ομάδας, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη βεβαιότητα στον τομέα της υλοποίησής τους…

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top