Νικητής στο “Masters Beach Volley” Βασίλης Μούχλιας (vid)

“Το μυαλό μου στον Ηρακλή”, δηλώνει ο “κυανόλευκος” ακραίος.

Βόλει, Διάφορα
Ο χανιώτης Γιώργος Μιχελάκης και ο σουφλιώτης Βασίλης Μούχλιας πήραν το πρώτο τους τουρνουά Masters και το πανηγύρισαν ανάλογα στην Αρχαία Ολυμπία.

 

Ο Βασίλης Μούχλιας μίλησε στην web camera του volleynews.gr για την πρωτιά του και τον Ηρακλή όπου μάλιστα θα έχει συμπαίκτη του τον αδελφό του Δημήτρη:

«Πρώτη φορά πήραμε την πρώτη θέση σε τουρνουά Masters. Θέλαμε να αναμείψουμε τους εαυτούς μας με μία πρωτιά. Παίζουμε καλά, παίζουμε χαλαρά, χωρίς άγχος, το διασκεδάζουμε και αυτό μας βγαίνει στο γήπεδο. Δεν υπολογίζαμε να έχουμε τέτοια πορεία. Το διασκεδάζουμε μόνο. Προσωπικά δίνω προτεραιότητα στην σάλα. Σκέφτομαι τη νέα σεζόν με τον Ηρακλή. Θα έχω για πρώτη φορά συμπαίκτη τον αδελφό μου Δημήτρη. Στόχος μας είναι να έχουμε μία ανάλογη πορεία όπως η περσινή και να προχωρήσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη.

Ο Γιώργος Μιχελάκης αναφέρθηκε στη νίκη επί των Δημητριάδη / Σακόγλου στα ημιτελικά αλλά και τη νίκη επί των Μπανιώτη, Τερζόγλου στον τελικό:  «Πήραμε τη ρεβάνς σε αυτό το τουρνουά από τους Δημητριάδη, Σακόγλου. Είχαμε χάσει δύο φορές αλλά εδώ βρεθήκαμε σε καλή κατάσταση και τους νικήσαμε στον ημιτελικό. Περάσαμε στον τελικό και εκεί παίξαμε ελεύθερα. Δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα οι αντίπαλοι μας και το εκμεταλευτήκαμε. Είναι η πρώτη χρονιά που είμαστε μαζί με τον Βασιλη. Πηγαίνουμε βήμα, βήμα. Επόμενος σταθμός θα είναι το Αντίρριο».

Πηγή: volleynews.gr

Σχετικά Άρθρα

Τραγικό! “Έφυγε” στα 52 του ο σπουδαίος Βαντίμ Καμούτσκιν!

Βόλει

Back to Top