Δρακόπουλος: “Σημασία έχει το τι θα γίνει φέτος”

Ο επικεφαλής της ομάδας μπάσκετ μίλησε για τον σχεδιασμό της νέα χρονιάς.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο ισχυρός άνδρας του τμήματος μπάσκετ του Ηρακλή, Θόδωρος Δρακόπουλος μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τη νέα χρονιά, τους στόχους της ομάδας αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Προπονητή:

«Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης έχει τάση να δουλεύει με νέους παίκτες, μικρούς σε ηλικία. Στην ομάδα υπάρχει μια φουρνιά νέων παικτών για τα επόμενα 3-4 χρόνια. Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι το χτίσιμο μίας καλής ομάδας για την Α2, που να παίζει σωστό – ορθολογικό μπάσκετ. Η αλήθεια είναι ότι η φιλοσοφία μας απαιτεί χρόνο, ωστόσο δεν υπάρχουν και τόσο ισχυρές ομάδες φέτος. Ο λόγος είναι προφανώς η έλλειψη οικονομικών πόρων. Είμαι σίγουρος ότι με ένα καλό ρόστερ, άνετα, διεκδικούμε την άνοδο στην Α1».

Για το τι δεν πήγε καλά τα προηγούμενα χρόνια

« Η άποψη μου είναι ότι δεν υπήρχε καλή χημεία μεταξύ των παικτών. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο επί του θέματος. Σημασία έχει το τι θα γίνει φέτος.»

Για το ποδοσφαιρικό τμήμα:

« Είναι δύσκολη η προσπάθεια χωρίς επενδυτή. Κανείς δεν ξέρει ακριβώς το ποσό των χρεών, δεν δημοσιεύτηκε κάτι επίσημο. Αν εξαφανιστούν τα χρέη τότε όλα γίνονται, στην Ελλάδα είμαστε. Έχω την εντύπωση ότι τα χρέη είναι μεταξύ 1 και 2 εκατομμυρίων στο δημόσιο»

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top