Κυριακίδης: “Μακάρι να μείνω στον Ηρακλή”

Ο έμπειρος αριστερός οπισθοφύλακας εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται με την “κυανόλευκη” φανέλα και την χρονιά.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Είναι από τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν πέρσι μετά το ξεκίνημα της σεζόν.

Από την 4η αγωνιστική όπου αγωνίστηκε πρώτη φορά, στο ματς στα Τρίκαλα Ημαθίας. Που ήρθε και κόλλησε άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα. Που έγινε σημαντικό κομμάτι της, απαραίτητο «γρανάζι» της μηχανής, στέλεχος της επιτυχίας και του εξαιρετικού κλίματος. Θα είναι και του χρόνου; Ερωτηματικό. Ερωτηματικό που… βασανίζει και τον ίδιο. «Εγκλωβισμένος» τρόπον τινά στις εξελίξεις, ο Σάββας Κυριακίδης υπογραμμίζει στη «Μ» πως θέλει να ξαναζήσει αυτή την αύρα που ένιωσε πέρσι στον Ηρακλή, πως θέλει να αποτελέσει κομμάτι της ομάδας και φέτος. Απόλυτα φυσιολογικά όπως υπογραμμίζει πως δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο, αλλά από τις αποφάσεις που θα λάβει η Δόξα Δράμας για το μέλλον τόσο του ίδιου, όσο και των Παναγιωτούδη και Ρεβυθόπουλου. Αν αποφάσιζε ο ίδιος μάλλον εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας πως θα ήταν ήδη παίκτης του Ηρακλή…

«Περιμένω τις εξελίξεις»

Βρίσκεται στη Δράμα. Έμαθε για τις επαφές που έγιναν και περιμένει τις εξελίξεις: «Περιμένουμε τις εξελίξεις. Δεν έχουμε πάρει το «ΟΚ» από τη Δόξα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Είδαμε την πληροφορία ότι δόθηκε το «πράσινο φως», όμως την επόμενη μέρα μας είπαν ότι πρέπει να περιμένουμε τι θα αποφασίσει ο προπονητής. Άρα περιμένουμε». Εδώ σαφώς το πρόβλημα έχει να κάνει γενικότερα με το προσωπικό ποδοσφαιρικό του μέλλον. Να γνωρίζει δηλαδή ο ίδιος ποια θα είναι η επόμενη μέρα: «Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Θέλουμε να ξέρουμε τι θα συμβεί. Μακάρι όμως να μείνω στον Ηρακλή. Θέλω να είμαι στην ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από την περσινή χρονιά. Από τη διοίκηση, τον κόσμο που μας στήριξε, από τους ανθρώπους της ομάδας. Απ’ όλα. Εξαρτάται από τη Δόξα σε μεγάλο βαθμό».

Πηγή: Metrosport

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top