Γίνεται θεσμός το IRA CAMP!

Η επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης, οδηγεί τους ιθύνοντες του Ερασιτέχνη στην καθιέρωσή της και στην ολική αναβάθμισή της από το επόμενο καλοκαίρι.

Ερασιτέχνης

Με απόλυτη επιτυχία έκλεισε, πριν από μερικές μέρες, το πρώτο IRA CAMP, το οποίο έλαβε χώρα, με διοργανωτή τον Γυμναστικό Σύλλογο και κεντρικό σημείο δραστηριοποίησης τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου στο «Κοσμοπούλειο Αθλητικό Κέντρο» (Χορτατζήδες, Κατσάνειο, Ιβανώφειο κλπ).

Η συμμετοχή των παιδιών στην καθημερινότητα του πρώτου «κυανόλευκου» θερινού Camp, η οποία αφορούσε σε όλα τα αθλήματα (από ποδόσφαιρο μέχρι και τζούντο), υπήρξε μεγάλη και η ικανοποίηση των συμμετεχόντων και των γονέων τους, απόλυτη.

Μάλιστα, πέρα από τον κεντρικό διοργανωτή, που δεν ήταν άλλος από τον Ερασιτέχνη Ηρακλή, έμπρακτη στήριξη στη διοργάνωση έδειξαν και τα υπόλοιπα Τμήματα του Συλλόγου, μέσω της συμμετοχής βασικών στελεχών τους – και μάλιστα διακεκριμένων – στην καθημερινότητα του Camp.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μία πρωτοποριακή, για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης ή ακόμη και για τα ελληνικά δεδομένα, πρόταση, η οποία ήδη μελετάται από το Σύλλογο με το σκεπτικό της καθιέρωσης.

Θα επιχειρηθεί η καθιέρωση του IRA CAMP, ως θεσμού, ώστε στις αρχές κάθε καλοκαιριού, μέσα στον Ιούνιο, αφότου κλείσει η σχολική περίοδος και πριν αρχίσει αυτή των παραθεριστικών διακοπών, να διοργανώνεται το εβδομαδιαίο Camp, με την προοπτική να είναι κάθε χρόνο και καλύτερο, κάθε χρόνο και πιο λαμπρό, σε επίπεδο ιδεών, οργάνωσης, δραστηριοτήτων και συμμετεχόντων «αστεριών» από όλα τα Τμήματα του Ηρακλή.

Αν όλα πάνε καλά, σε σχέση με τα τεράστια ανοικτά θέματα του Γυμναστικού Συλλόγου, θεωρείται, πλέον, βέβαιο ότι στο καλεντάρι θα ενταχθεί και το 2ο IRA CAMP, το οποίο θα διεξαχθεί τον Ιούνιο του 2019!

 

 

Back to Top