Σύσκεψη για το μετοχικό, τη Δευτέρα (9/7) στη Μίκρα

Οι επιτελείς του ποδοσφαιρικού Ηρακλή και επιφανείς Ηρακλειδείς συσκέπτονται με αντικείμενο την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου της νέας ΠΑΕ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι εξελίξεις στο θέμα της χρηματοδότησης της υπό σύσταση νέας ΠΑΕ Ηρακλής “τρέχουν” με γοργούς ρυθμούς και, καθημερινά, αυξάνεται ο βαθμός αισιοδοξίας για θετική κατάληξη της όλης προσπάθειας.

Μετά τις κατά μόνας επαφές, που πραγματοποίησαν οι διοικούντες με στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, προκειμένου να αναλάβουν ρόλο βασικών μετόχων και χρηματοδοτών, “κλείδωσε” άλλη μία συνάντηση με ανάλογο αντικείμενο, αλλά μέσα από συλλογικότερη διαδικασία.

Συγκεκριμένα, για το απόγευμα της Δευτέρας 9/7, ορίστηκε σύσκεψη, στα Γραφεία της Μίκρας, των επιτελών της ομάδας με επιφανείς Ηρακλειδείς, οι οποίοι προτίθενται να συνδράμουν στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου των κάτι περισσότερο από 300.000 ευρώ, προκειμένου να προχωρήσει κανονικά η σύσταση της νέας “κυανόλευκης” ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Από τη συγκεκριμένη “μάζωξη” προσδοκάται το να πραγματοποιηθεί ένα ακόμη βήμα εμπρός, αναφορικά με το κρίσιμο εγχείρημα.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top