Σαββατοκύριακο εξελίξεων στο θέμα της χρηματοδότησης

Οι συναντήσεις για τους βασικούς μετόχους – χρηματοδότες θα συνεχιστούν εντός του διημέρου και εκφράζεται αισιοδοξία ότι, από εβδομάδα, θα βγει… «λευκός καπνός»…

Το ενδιαφέρον των ιθυνόντων του ποδοσφαιρικού Ημίθεου έχει επικεντρωθεί στην προσπάθεια αναζήτησης βασικών χρηματοδοτών, για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ και οι επαφές για αυτόν τον, καθοριστικό για το όλο project ρόλο, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Χθες (Παρασκευή) το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν κρίσιμες συναντήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση, οι οποίες συνεχίζονται και σήμερα, με όλα τα δεδομένα να χρωματίζονται με θετικό πρόσημο, προς ώρας.

Η αισιοδοξία των επιτελών της ομάδας επανήλθε και εκφράζεται η ελπίδα ότι από εβδομάδα θα βγει… «λευκός καπνός», καθώς το όλο εγχείρημα θα ολοκληρωθεί με επιτυχία και θα αναδειχθεί η μικρή ομάδα επιχειρηματιών, η οποία θα αναλάβει την κρίσιμη ευθύνη της κεντρικής χρηματοδότησης της ΠΑΕ και της προσπάθειας της ομάδας στη Football League, τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Επικρατεί η πεποίθηση ότι σύντομα θα προκύψουν οι σχετικές ανακοινώσεις για τους βασικούς μετόχους και θα προχωρήσει – σε σταθερό, πλέον, πεδίο ενεργειών – το θέμα της σύστασης της ΠΑΕ και του αγωνιστικού προγραμματισμού.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top