Καθοριστικά 24ωρα για την εξεύρεση των βασικών μετόχων

Βολιδοσκοπούνται με… ασφυκτικό τρόπο επιχειρηματίες, που μπορούν να δώσουν λύση, αναλαμβάνοντας από κοινού το κύριο μέρος της χρηματοδότησης.

Η ελπίδα δεν έπαψε να υφίσταται για τους ανθρώπους, που τρέχουν το εγχείρημα της επανεκκίνησης του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Επιμένουν να… μαρκάρουν στενά στελέχη του επιχειρηματικού χώρου, που δείχνουν τη διάθεση και έχουν την οικονομική δυνατότητα να αναλάβουν το ρόλο των βασικών μετόχων – κεντρικών συνιδιοκτητών της νέας ΠΑΕ και ευελπιστούν ότι θα φέρουν σε αίσιο πέρας τη δύσκολη, όσο και κρίσιμη αποστολή τους.

Το σημαντικό στην όλη εξέλιξη είναι ότι έχουν προκύψει συγκεκριμένοι – έστω και ολιγάριθμοι – υποψήφιοι, οι οποίοι είναι δεκτικοί σε μία τέτοιου επιπέδου προοπτική και προσδοκάται ότι θα επέλθει η άρση των ενδοιασμών τους και θα αναλάβουν το σημαντικότατο αυτό ρόλο στη νέα ΠΑΕ.

Το ιδανικό σενάριο, στην παρούσα φάση, είναι να αναλάβουν εκείνοι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου για τη σύσταση της νέας «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρείας (αντιστοιχεί σε λίγο περισσότερα από 300.000 ευρώ) και να «βγουν μπροστά», με την ιδιότητα του βασικού μετόχου, έχοντας, παράλληλα και την – όποια – στήριξη του κόσμου, ο οποίος θα συνδράμει κατά ένα ποσοστό στον τομέα της χρηματοδότησης, μέσω της πολυμετοχικότητας.

Τα 24ωρα αυτά είναι απολύτως κρίσιμα και καθοριστικά για τη συγκεκριμένη προσπάθεια, η οποία θα κρίνει τα πάντα: τη σύσταση της νέας ΠΑΕ, τη στήριξη του αγωνιστικού τμήματος (μεταγραφές και λειτουργικά) και την εν γένει προοπτική του Ηρακλή από εδώ και πέρα.

Στη Μίκρα φιλοδοξούν – το αργότερο – μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας να ολοκληρώσουν με επιτυχία το έργο τους και να εξασφαλιστεί για τον Ημίθεο η στήριξη στον οικονομικό τομέα από συγκεκριμένους επιχειρηματίες, χωρίς να αναγκαστούν να εναποθέσουν την επιτυχία του όλου εγχειρήματος στο αόριστο της «φιλοτιμίας του ευρέος κοινού των Ηρακλειδέων», με όποιες εγγενείς αδυναμίες και κινδύνους θα συνεπάγονταν κάτι τέτοιο…

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top