Ύστατη προσπάθεια για λύση, ειδάλλως, ανοιχτή συγκέντρωση αποφάσεων…

Οι διοικούντες εξαντλούν τα περιθώρια για ενεργοποίηση σημαντικών επιχειρηματικών παραγόντων στον τομέα της χρηματοδότησης και σε περίπτωση αποτυχίας, θα ενημερώσουν δημοσίως τον κόσμο, σε ανοιχτή συγκέντρωση αποφάσεων…

Οι μέρες, που διάγουμε είναι κρισιμότατες, σχετικά με το εγχείρημα σύστασης της νέας ΠΑΕ και της παράλληλης στήριξης της αγωνιστικής προσπάθειας για τη νέα περίοδο, η οποία βρίσκει τον Ηρακλή στη Football League.

Μέλη της παρούσας διοίκησης ασκούν ασφυκτικές πιέσεις σε ανθρώπους του επιχειρηματικού κόσμου και προχωρούν σε κάθε δυνατή ενέργεια, προκειμένου οι τελευταίοι να μπουν μπροστά και να στηρίξουν τη χρηματοδότηση της όλης προσπάθειας, αποκτώντας και το ανάλογο μετοχικό ποσοστό, συγκροτώντας μια ομάδα συνιδιοκτησίας στο καθεστώς της νέας ΠΑΕ.

Ό,τι, δηλαδή, δεν κατέστη εφικτό έως τώρα, επιχειρείται να συμβεί από εδώ και πέρα. Την ώρα που οι συνθήκες πιέζουν και χρόνος μετατρέπεται σε απειλητικό αντίπαλο.

Οι επαφές για αυτόν τον σκοπό έχουν ενταθεί και επιχειρούνται σε καθημερινό επίπεδο, καθώς η απόπειρα κινητοποίησης, όσων έχουν τη δυνατότητα να δώσουν λύση, έχει κορυφωθεί.

Επειδή ακριβώς, όμως, ο χρόνος πιέζει αφόρητα το όλο εγχείρημα (έως τις 25 Αυγούστου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί τα πάντα γύρω από τη σύσταση της νέας ΠΑΕ, ενώ πολύ νωρίτερα θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το νέο ρόστερ της ομάδας), οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού Ημίθεου γνωρίζουν και αναγνωρίζουν ότι καταβάλλουν τις τελευταίες των προσπαθειών τους.

Ως εκ τούτου, στην απευκταία περίπτωση, κατά την οποία δεν θα βρεθεί ασφαλής λύση για τη χρηματοδότηση της προσπάθειας, είναι αποφασισμένοι να απευθυνθούν δημοσίως προς το κοινό του Συλλόγου, μέσω ανοιχτής συγκέντρωσης για τη λήψη τελικών αποφάσεων, καθιστώντας τους Ηρακλειδείς απόλυτους κοινωνούς του όλου προβλήματος, αναλύοντας την κατάσταση και δηλώνοντας αδυναμία, σε μία πρωτοβουλία ευθύνης από την πλευρά τους, προκειμένου να μην παρασυρθεί ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής σε περιπέτειες χωρίς επιστροφή.

Η ελπίδα, η οποία εκφράζεται, είναι να μην φτάσουμε ως αυτό το σημείο και να προκύψει κάποια βιώσιμη λύση για την ΠΑΕ και την ομάδα. Έστω και στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων…

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top