Τουτζιάρης: “Να βγάλουμε υγεία, για να προσελκύσουμε επενδυτές”

Ο αντιπρόεδρος της “κυανόλευκης” διοίκησης για την προσπάθεια στην ποδοσφαιρική ομάδα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Φάνης Τουτζιάρης τοποθετήθηκε στον “Fair Play 96,1”:

Αρχικά σχολίασε: «Όλα στην αρχή είναι πολύ δύσκολα γιατί τα έξοδα ανεβαίνουν. Πρέπει να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να ανεβούμε εκεί που ανήκουμε. Θα πρέπει να λειτουργήσουμε σαν πέρυσι. Οι φίλαθλοι του Ηρακλή θα πρέπει να επιστρέψουν στο γήπεδο και να βοηθήσουν την ομάδα. Κάθε ευρώ του κάθε φιλάθλου θα είναι χρήσιμο για την ομάδα. Η χρονιά φέτος είναι πολύ οριακή. Αλλά πιστεύω θα βρούμε λύσεις και θα κάνουμε κάτι καλό».

Για τα διαρκείας: «Θα υπάρχει ανταπόδοση σε ότι και να κάνουν οι φίλαθλοι του Ηρακλή. Έχουμε ανάγκη να δείξουμε ένα υγιές κλίμα για να μπορέσουμε να προσελκύσουμε επενδυτές. Ευελπιστούμε να έχουμε φέτος πάνω από δυο χιλιάδες διαρκείας. Το μπάτζετ του Ηρακλή είναι ο κόσμος του. Ο Ηρακλής θα πρέπει να είναι ανεξάρτητος. Έχουμε κρατήσει παίκτες από πέρυσι και ο κόσμος θα πρέπει να δείξει εμπιστοσύνη».

Για τον Μυροφορίδη: «Θα είναι ευχής έργο να έρθει. Αλλά πρώτα θα πρέπει να λύσουμε το οικονομικό κομμάτι. Σήμερα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Περιμένουμε εξελίξεις μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Το οποίο θα είναι καθοριστικό».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top