- Bluearena - https://bluearena.gr -

Χατζόγλου: “Διακαής πόθος ο Μυτιληναίος!”

Δημόσια τοποθέτηση υπέρ της προσέγγισης της πλευράς Μυτιληναίου, εξέφρασε μέσω του “Metropolis 95,5” ο Σάκης Χατζόγλου:

Για τον Παύλο Μυροφορίδη: «Αν δεν υπάρχει μπάτζετ, δεν υπάρχει σταθερότητα. Πώς να κινηθεί, επομένως, και αυτός και ο οποιοσδήποτε άλλος».

 

Για το μπάτζετ: «Το μπάτζετ για άλλη μια χρονιά θα στηριχτεί στον κόσμο, σε αυτόν τον αξιοπρεπή και περήφανο λαό. Σε αυτό το σημείο θέλω να κάνω και μια διευκρίνιση σχετικά με κάποιες προηγούμενες δηλώσεις μου. Έκανα κάποια παράπονα, όμως, τα παράπονα είναι γι’ αυτούς που απέχουν».

 

Για τον Μυτιληναίο: «Ο Μυτιληναίος είναι διακαής πόθος. Είναι προσωπική μου θέση αυτή. Και κυρίως για τον υιό του που είναι από τα σπλάχνα της κερκίδας του Ηρακλή. Θα τον θέλαμε κοντά μας. Πιστεύω και ο κόσμος θα τον ήθελε. Δεν έγινε κάποια κρούση ακόμη. Εγώ το σκέφτομαι και πιέζω προκειμένου να κάνουμε επαφή κάποια στιγμή κι ας εισπράξουμε και “όχι”. Είναι φόλα Ηρακλής ο γιος του. Πιο Ηρακλής και από εμάς θα έλεγα. Έχουμε ένα κίνητρο και πιστεύω εγώ προσωπικά ότι δεν θα αρνηθεί να βοηθήσει. Η οικογένεια Μυτιληναίου είναι από τις μεγαλύτερες επιχειρηματικά στη χώρα. Το θέμα είναι να πάμε να ρωτήσουμε και ας εισπράξουμε “όχι”. Εξαρτάται από τη διοίκηση αν θα γίνει η επαφή. Πρέπει να το θέλει και ο κόσμος. Αυτός αποφασίζει. Είναι το Α και το Ω για εμάς. Ο κόσμος πήρε πέρσι την ομάδα από το πουθενά, την έσωσε και κάναμε το θαύμα. Εγώ τα παράπονα που έκανα, τα έκανα γι’ αυτούς που δεν έρχονται κοντά στην ομάδα και ζητώ συγγνώμη αν παρεξηγήθηκαν κάποιες προηγούμενες δηλώσεις μου».

 

Για τις επαφές με αντικείμενο την οικονομική ενίσχυση της ομάδας: «Είμαστε σε διαρκείς συζητήσεις κι εγώ και ο Τουτζιάρης προκειμένου να εξασφαλίσουμε τα πρώτα 50 χιλιάρικα. Έχουμε κόσμο, οι μεγαλύτεροι επιχειρηματίες και καλλιτέχνες είναι Ηρακλειδείς, μιλάμε με αρκετό κόσμο. Κάποιοι πιο μεγάλοι μας έχουν παγωμένους, όμως, κάποιοι άλλοι βοηθούν».