«Μπαίνουν» στα ραντεβού για συμφωνία και οι «3»!

Μετά τη θετική στάση της Δόξας, αναμένονται επαφές για ανανεώσεις με Παναγιωτούδη, Ρεβυθόπουλο, Κυριακίδη – Το υπόλοιπο πρόγραμμα των επαφών για συμφωνίες.

Στο θέμα των «τριών», που δεσμεύονται από τη Δόξα Δράμας, η εξέλιξη, η οποία σημειώθηκε, ήταν ό,τι καλύτερο ανέμεναν οι ιθύνοντες του Ηρακλή. Το να αποφασίσει η άλλη πλευρά, δηλαδή, να αποδεσμεύσει τον Κώστα Παναγιωτούδη, τον Χρυσόστομο Ρεβυθόπουλο και τον Σάββα Κυριακίδη.

Επομένως, χωρίς να χάνουν χρόνο στη Μίκρα, έχουν ήδη εντάξει τους «τρεις» στο πρόγραμμα των ραντεβού για ανανέωση της συνεργασίας, καθώς ο Σπύρος Μπαξεβάνος θα χαρεί πολύ να έχει μαζί του την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο το βασικό «οκτάρι»  και τους βασικούς πλάγιους μπακ της περασμένης σεζόν.

Μάλιστα, προγραμματίζονται συναντήσεις και με τους τρεις τους, εντός της εβδομάδας, αν – βεβαίως – καταστεί αυτό δυνατό, με βάση το υπόλοιπο πρόγραμμα των διοικούντων, οι οποίοι αυτές τις μέρες… τρέχουν και δεν προλαβαίνουν, όχι μόνο με τα θέματα του ρόστερ, αλλά και τα πολυποίκιλα και απαιτητικά θέματα της νέας ΠΑΕ.

Τα ραντεβού με Τάι, Καραντασιάδη και Κουρέλλα

Στο πρόγραμμα των προσεχών ημερών κυριαρχούν και οι εν αναμονή συναντήσεις με τον Τάι, τον Άγγελο Καραντασιάδη και τον Νίκο Κουρέλλα.

Άπαντες έχουν ενημερωθεί για την πρόθεση της «κυανόλευκης» πλευράς για συνέχιση της συνεργασίας και αναμένονται στη Μίκρα, προκειμένου να επιχειρηθεί η επίτευξη συμφωνίας για την υπογραφή συμβολαίου.

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top